Cum arata noul Mercedes C63 AMG. GALERIE FOTO si VIDEO in articol

Cum arata noul Mercedes C63 AMG. GALERIE FOTO si VIDEO in articol
  • Mercedes dezvaluie oficial noul C63 AMG
  • Modelul este oferit atat ca sedan, cat si ca break
  • Clientii au la dispozitie doua versiuni diferite de putere
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de cateva imagini scapate pe internet in cursul zilei de ieri, noul Mercedes C63 AMG ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, intr-o cuprinzatoare galerie foto si video.

Disponibil la vanzare atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Wagon, noul Mercedes C63 AMG adopta in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo de patru litri, cuplata la o transmisie MCT in sapte rapoarte si acompaniata de un sistem de tractiune spate.

Spre deosebire de generatia anterioara, automobilul german de inalta performanta ofera acum in standard un total de 476 CP si 650 Nm, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel dupa numai 4.1 secunde (4.2 secunde in cazul break-ului).

Pentru cei care cauta un plus de sportivitate, noul Mercedes C63 AMG poate fi comandat si sub forma unui model C63 AMG S, cu pana la 510 cai putere si 700 Newton-Metri in dreptul valorilor maxime, respectiv un timp de 4.0 secunde (4.1 secunde) pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Mercedes C63 AMG - Galerie Foto

Mercedes C63 AMG - Galerie FotoMercedes C63 AMG - Galerie Foto

Mercedes C63 AMG - Galerie Foto

In ceea ce priveste consumul de carburant, automobilul german de inalta performanta are nevoie de 8.2 - 8.6 litri de benzina la fiecare suta de kilometri, in functie de varianta de putere si caroserie pentru care s-a optat.

Pe plan estetic, noul Mercedes C63 AMG iese in evidenta printr-o pereche de spoilere fata si spate agresiv-stilizate, capota proeminenta a motorului, eleronul atasat portbagajului / lunetei si jantele din aliaj pe 19 inch completand meniul exterior.

La nivel de interior, automobilul german de inalta performanta se remarca in special prin scaunele fata cu suport lateral marit, livrate alaturi de un volan in trei spite cu o parte inferioara plata si un vitezometru gradat pana la 320 de kilometri pe ora.

Printre dotarile standard ale noului Mercedes C63 AMG se numara si o suspensie cu amortizoare ajustabile, respectiv un diferential blocabil pentru puntea spate (mecanic pentru versiunea C63 AMG si electronic pentru varianta C63 AMG S), in timp ce sistemul de franare dotat cu discuri ceramice si evacuarea cu valve controlabile reprezinta cele mai notabile optiuni pe care clientii le au la dispozitie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Mercedes C63 AMG - Galerie Foto
mai multe