Cum poti sa te bucuri de un Ferrari 458 Speciale cu mai putin de 4 euro pe luna

Cum poti sa te bucuri de un Ferrari 458 Speciale cu mai putin de 4 euro pe luna
  • Un german a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru a-si repara Ferrari-ul 458 Speciale
  • Supercarul italian a suferit daune de 210.000 euro in urma unui accident petrecut la Nurburgring
  • Cei care vor dona 3.99 euro vor primi un spatiu de 1x1 centimetri la nivelul caroseriei
Distribuie pe Facebook

Nu ca am dori sa bagam frica in tine, insa exista si posibilitatea ca tu sa platesti, iar altul sa puna mana pe supercarul italian. Asadar, inainte de a-ti indrepta privirea si rugaciunile catre divinitate, asigura-te ca citesti cu mare atentie randurile urmatoare.

Ai visat dintotdeauna sa fii proprietarul unei masini apreciate si aclamate de intreaga lume, de pasionati auto sau simpli muritori de rand? Ei bine, cu formele sale dramatic stilizate, care atrag priviri pe banda rulanta, dar si multumita sunetului dumnezeiesc produs de V8-ul aspirat din dotare, Ferrari-ul 458 Speciale reprezinta de departe alegerea ideala din acest punct de vedere.

Exista insa si un aspect neplacut despre supercarul italian. Vezi tu, perfectiunea sa tehnica si estetica se reflecta perfect in pretul de achizitie, care depaseste o avere in cele mai multe dintre cazuri. S-ar putea totusi sa exista o mica speranta undeva acolo, iar fanii automobilului de inalta performanta din Maranello sa guste din parfumul si aroma acestuia pentru doar... 3.99 de euro.

Si nu, nu este nici un fel de gluma de 1 aprilie. Avem, in schimb, un concurs cu multe de dar si poate. Pe scurt, situatia sta in felul urmator: in urma unui nefericit accident petrecut la Nurburgring, un german si-a distrus complet propriul Ferrari 458 Speciale, iar acum cauta ajutor financiar pentru a acoperi daunele de 210.000 de euro suferite de supercarul italian.

Cei care doresc sa contribuie la readucerea la viata a modelului de inalta performanta din Maranello sunt asteptati cu donatii de 3.99 euro, in schimbul acestei sume de bani urmand a cumpara un spatiu de 1x1 centimetri la nivelul caroseriei. In cazul in care campania se doveste a fi una de succes, iar numarul participantilor depaseste 50.000 de mii, strangerea de fonduri se va incheia cu o tragere la sorti surpriza.

Premiul? O luna la volanul Ferrari-ului 458 Speciale proaspat reparat, cu toate costurile aferente incluse - da, o sa ai atat benzina, cat si asigurarea... asigurate. Asta daca esti din Europa. Daca ai "ghinionul" sa fii de pe alt continent, castigul tau se va rezuma la un voucher in valoare de cinci mii de euro, pe care sa-l folosesti cum vrei tu la companiile Hertz sau Avis...

Mai multe detalii cu privire la aceasta campanie de salvare a supercarului italian sunt disponibile la urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2015