Deci... cat de tare-i asta? Acum poti cumpara sasiul unui McLaren de 600 CP

Deci... cat de tare-i asta? Acum poti cumpara sasiul unui McLaren de 600 CP
  • Sasiul unui McLaren 12C din 2012 a fost scos la vanzare
  • Clientul va avea de platit pentru el 40.900 de euro
  • In meniul este inclusa si motorizarea V8 de 600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

O costa el putin peste 40.000 de euro, insa daca ai banii necesari... il poti transforma intr-unul dintre cele mai nebunesti proiecte de tuning vazute vreodata.

Parca altfel te uiti dupa masini atunci cand ai in buzunare 40.000 de euro. Optiunile sunt aproape nelimitate, in aceasta suma incadrandu-se atat modele normale, dar noi-noute, cat si exemplare la mana a doua, dar cu motoare si performante de top.

Tot pentru aproximativ 40.000 de euro te mai poti bucura de serviciile unui McLaren 12C fabricat la inceputul anilor 2010 sau, mai corect spus, poti pleca acasa cu... sasiul unul exemplar din 2012 al supercarului britanic.

Sasiu de McLaren 12CSasiu de McLaren 12C

In schimbul respectivei sume de bani primesti inclusiv motorul V8 twin-turbo de 3.8 litri si 600 de cai putere, care lucreaza lucreaza alaturi de o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru a te propulsa pana la si dupa pragul celor 300 de kilometri pe ora.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici volanul, pedalele sau scaunul soferului, astfel ca daca nu ai niciun fel de problema in a infrunta vantul si insectele de unul singur... poti sari peste partea cu atasarea unei caroserii.

Daca vrei sa te lauzi insa cu unul dintre cele mai nebunesti proiecte de tuning vazute vreodata, atunci ai face bine sa gasesti un exterior care sa contrasteze performantele anterior amintite. Si care sa respecte ampatamentul sasiului de 2.670 de milimetri.

PS: In cazul in care fotografiile atasate acestui material nu sunt suficient de edificatoare, jumatatea de McLaren 12C scoasa la vanzare in Franta este nou-nouta, numai cinci kilometri fiind parcursi la bordul ei.

Sasiu de McLaren 12C

Sasiu de McLaren 12C

Sasiu de McLaren 12C

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Sasiu de McLaren 12C
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2016