Este incredibil ce se intampla cu noul NSX. Nimeni nu se astepta la asta!

Este incredibil ce se intampla cu noul NSX. Nimeni nu se astepta la asta!
  • Primele NSX-uri livrate au fost scoase deja la vanzare
  • Un exemplar se vinde chiar si cu 278.600 de dolari
  • Clientul va primi in schimbul banilor sai si cateva optiuni
Distribuie pe Facebook

Desi abia au primit cheile masinii, primii clienti ai noii Acura NSX au si scos la vanzare exemplarele comandate. La preturi care, uneori, depasesc chiar si 278.000 de dolari.

Sansele ca cineva sa nu fi auzit pana acum de reintoarcerea modelului NSX tind catre zero, insa pentru cei care au deschis internetul mai tarziu... ei bine, tinem sa reamtim ca Honda a venit recent cu o noua generatie a faimosului sau supercar.

Una care, spre deosebire de versiunea originala, adopta sub capota un sistem de propulsie hibrid, ce combina trei motoare electrice si un benzinar turbo cu sase cilindri in V pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 573 de cai putere.

Complet noua este si cutia de viteze, cea de-a doua generatie a modelului Honda NSX apeland la o transmisie cu dublu ambreiaj si noua rapoarte pentru a putea aduce primii 100 de kilometri pe ora in intr-un timp de aproximativ trei secunde.

Acura NSX 2017 de vanzareAcura NSX 2017 de vanzare

Fisa tehnica se incheie, intr-un final, cu viteza maxima de peste 305 km/h, supercarul japonez eclipsandu-si astfel predecesorul din mai toate punctele de vedere. Inclusiv cel al pretului de pornire, care de-aceasta data se invarte in jurul sumei de 156.000 dolari.

Daca nu vrei sa astepti insa dupa masina, situatia se complica si mai mult - sau, mai bine zis, va trebui sa bagi si mai adanc mana in buzuare, primele exemplare livrate fiind scoase la vanzare chiar si cu 278.600 de dolari, dupa cum se intampla in cazul de fata.

Pachetul primit in schimbul respectivei sume de bani? O caroserie de culoare alba, jante cu design in cinci spite duble si un interior decorat cu piele, plus alcantara - ambele negre, carora li se alatura cusaturi contrastante albe, bineinteles.

Acura NSX 2017 de vanzare

Asadar, nimic spectaculos. Doar pentru moment, ce-i drept, aceeasi Honda NSX oferind si cateva optiuni extrem de interesante, precum discuri carbon-ceramice, scaune sport cu reglare electrica si carcasa motor, respectiv eleron posterior din carbon.

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, supercarul japonez impresioneaza in cazul de fata in special prin sistemul de infotainment de ultima generatie, care lucreaza alaturi de o instalatie audio ELS cu DTS Neural Surround.

Lipsesc insa exteriorul perlat, scaunele imbracate complet in piele si jantele Interwoven, care impreuna cu etrierele rosii, pachetul aerodinamic si plafonul din carbon, respectiv plafonul din alcantara ar fi mai apropiat pretul de 278.600 dolari de realitate.

Acura NSX 2017 de vanzareAcura NSX 2017 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Acura NSX 2017 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 August 2016