Fan Paul Walker? ACUM poti cumpara una dintre fostele sale masini!

Fan Paul Walker? ACUM poti cumpara una dintre fostele sale masini!
  • Un Audi RS6 Avant detinut de regretatul Paul Walker este disponibil la vanzare
  • Modelul german a suferit in ultimii ani reparatii serioase la motor si cutie
  • Automobil numara 147.500 de kilometri la bord si se bucura de cateva modificari
Distribuie pe Facebook

Una dintre numeroasele masini detinute de regretatul actor Paul Walker este acum disponibila la vanzare prin intermediul site-ului american de licitatii eBay.

Pasiunea nemarginita pentru masini a lui Paul Walker nu mai reprezinta deja nici o noutate pentru nimeni, regretatul actor american detinand de-a lungul vietii sale o sumedenie de autoturisme diferite, fie ele japoneze, germane sau de alta nationalitate. Unul dintre acestea, un Audi RS6 Avant importat din Japonia in vara lui 2003 si pastrat timp de opt ani, pana in octombrie 2011, este acum disponibil la vanzare prin intermediul site-ului eBay.

Audi RS6 Avant - Paul WalkerAudi RS6 Avant - Paul Walker

Audi RS6 Avant - Paul Walker

Asa cum probabil stii si tu, automobilul cu pricina vine din fabrica impreuna cu o motorizare V8 twin-turbo de 4.2 litri si aproximativ 450 de cai putere, exemplarul din fata oferind in schimb un plus de performanta - comparativ cu versiunea sa standard, multumita unitatii de control optimizate de specialistii GIAC, respectiv sistemului de evacuare ce poarta semnatura britanicilor de la Milltek. De asemenea, lista cu modificari mai include si o pereche de coilovere marca si modelul KW V3, in timp ce vanzatorul promite sa ofere doua seturi de anvelope: unul de Bridgestone Blizzak si unul cu Michelin Pilot Super Sport.

Fostul Audi RS6 C5 Avant detinut de Paul Walker numara, in prezent, aproximativ 147.500 de kilometri la bord si a suferit atat o serie de reparatii (ceva mai) serioase la motor, cat si o reconstructie totala a transmisii automate cu cinci rapoarte. Nu stim in ce masura aceste probleme vor tine departe potentialii cumparatori insa, dupa cum putem vedea si AICI, licitatia cu pricina a inregistrat deja patru oferte, pretul actual fiind de 36.100 de dolari - o suma sensibil mai mica in comparatie cu cea la care se incearca vinderea Nissan-ului Skyline GT-R R34 pe care regretatul actor american l-a condus in cea de-a patra parte a francizei Fast & Furious.

Audi RS6 Avant - Paul Walker

Audi RS6 Avant - Paul WalkerAudi RS6 Avant - Paul Walker

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi RS6 Avant - Paul Walker
mai multe