Ford Mustang F-35 Lightning II Edition: Muscle car-ul zburator

Ford Mustang F-35 Lightning II Edition: Muscle car-ul zburator
  • Ford prezinta noul Mustang F-35 Lightning II Edition
  • Specialul model ascunde sub capota un V8 de 5.0 litri
  • Exteriorul preia numeroase inspiratii de la avionul F-35
Distribuie pe Facebook

Nu, noul Ford Mustang F-35 Lightning II Edition nu poate zbura chiar in adevaratul sens al cuvantului, insa motorul V8 de cinci litri ascuns sub capota si numeroasele imbunatatiri operate la nivelul caroseriei te imping sa privesti dintr-un alt unghi impresionantul muscle car american. Din cel al unui pilot de vanatoare, bineinteles.

Cel mai nou proiect cu inspiratii aviatice iesit din mainile designerilor Ford raspunde la numele de Mustang F-35 Lightning II Edition si, asa cum o sugereaza si denumirea sa, reprezinta un omagiu adus ultimei capodopere ingineresti marca Lockheed Martin. Drept urmare, faptul ca cele doua iconice masinarii ale industriei americane impart aceeasi combinatie de culori nu ar trebui sa fie chiar o mare surpriza majora.

In plus, pentru o doza extra de agresivitate, muscle car-ul producatorului de automobile din Detroit a fost inzestrat si cu o serie de imbunatatiri aerodinamice, unele dintre acestea realizate din fibra de carbon. Intr-un final, pe langa prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata si eleronul pentru portbagaj de dimensiuni generoase, meniul exterior a fost completat si cu o pereche de jante semnate Forgiato.

Din pacate, imaginile interioare lipsesc cu desavarsire la acest moment, oficialii Ford limitandu-se la a preciza ca noul Mustang F-35 Lightning II Edition impresioneaza - din acest punct de vedere - prin instrumentele de bord revizuite, respectiv scaunele sale fata, de tip scoica si proveninenta Recaro. Cat despre pachetul tehnic, specialul muscle car american promite un V8 aspirat de cinci litri si 435 cai putere.

Noul Ford Mustang F-35 Lightning II Edition va fi vandut in cadrul unei licitatii organizate la sfarsitul acestei luni, intreaga suma stransa urmand a fi donata pentru sustinerea programului EAA Young Eagles.

Ford Mustang F-35 Lightning II Edition

Ford Mustang F-35 Lightning II Edition

Ford Mustang F-35 Lightning II Edition

Ford Mustang F-35 Lightning II Edition

Ford Mustang F-35 Lightning II Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Mustang F-35 Lightning II Edition
mai multe