HOT: Noul Audi R8 V10 Plus pozeaza in culoarea Vegas Yellow

HOT: Noul Audi R8 V10 Plus pozeaza in culoarea Vegas Yellow
  • Showroom-ul Audi din Neckarsulm se mandreste cu un R8 V10 Plus cu o configuratie unica
  • Exemplarul in cauza se remarca la exterior prin nuanta speciala Vegas Yellow
  • Interiorul propune piele in doua culori, cusaturi contrastante si fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

O nuanta unica de galben, multiple ornamente din fibra de carbon si 610 cai putere sub capota. Sa fie oare acesta Audi-ul perfect?

Chiar daca nu mai reprezinta o noutate absoluta, cea de-a doua generatie a modelului R8 continua sa se fascineze cu trasaturile sale, versiunea de top V10 Plus fiind de departe favorita noastra.

Ce anume ne impresioneaza cel mai mult la supercarul german? Aspectul tehnic, bineinteles, acolo unde lista cu bunatati aduce in prim plan o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, ce dezvolta aproximativ 610 cai putere.

Platforma imprumutata de la noul Lamborghini Huracan LP610-4 pastreaza greutatea in jurul valorii de 1.454 de kilograme multumita constructiei sale din aluminiu si fibra de carbon, pe cand transmisia cu dublu ambreiaj si sistemul de tractiune integrala asigura un maximum de performanta.

Strict si direct la subiect, cea de-a doua generatie a modelului Audi R8 are nevoie de numai 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, aceeasi versiune V10 Plus fiind capabila inclusiv de o incursiune pana la pragul celor 330 de kilometri pe ora.

Acum, daca vine vorba despre departamentul vizual, supercarul german nu a reusit inca sa ne convinga pe deplin, insa nu putem ascunde faptul ca ni se pare extrem de interesanta aceasta combinatie de galben (Vegas Yellow) si carbon intalnita la exemplarul din cazul de fata.

In ceea ce priveste meniul interior, pielea gri oferita in compania unor cusaturi galbene - realizate partial sub forma de carouri, pare sa reprezinte de departe atractia principala, dar nici fibra de carbon ce acompaniaza inclusiv ceasurile de bord digitale nu va trece complet neobservata.

Noul R8 V10 Plus nu este singura masina speciala ce poate fi admirata in cadrul showroom-ului Audi din Neckarsulm. Tot aici, fanii marcii cu patru cercuri mai pot privi cu multa placere si bucurie si un S8 cu o configuratie unica.

Audi R8 V10 Plus in Vegas Yellow

Audi R8 V10 Plus in Vegas Yellow

Audi R8 V10 Plus in Vegas Yellow

Audi R8 V10 Plus in Vegas Yellow

Audi R8 V10 Plus in Vegas Yellow

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi R8 V10 Plus in Vegas Yellow
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2015