HOT: Noul BMW M6 Gran Coupe pozeaza in nuanta Java Green

HOT: Noul BMW M6 Gran Coupe pozeaza in nuanta Java Green
  • BMW Abu Dhabi are in stoc un M6 Gran Coupe in nuanta Java Green
  • Exemplarul cu pricina dispune si de alte detalii vizuale spectaculoase
  • Meniul include si o crestere a puterii maxime pana la un total de 745 CP
Distribuie pe Facebook

O nuanta unica de verde aprins, numeroase bunatati Manhart Racing / M Performance si 745 cai putere sub capota. Sa fie oare acesta M6-le perfect? S-ar putea spune si asa. Cel putin din punctul nostru de vedere...

Proiectat pentru a concura impotriva modelelor Audi RS7 Sportback si Mercedes CLS63 AMG, noul BMW M6 Gran Coupe adopta in compartimentul motor o unitate V8 dotata cu capacitate cilindrica de 4.395 centimetri cubi si supraalimentata cu ajutorul a doua turbine uriase.

O transmisie DCT cu sapte rapoarte si un diferential activ au fost angajate special pentru a se ocupa de livrarea celor 560 CP si 680 Nm catre puntea spate, cele doua componente lucrand din greu pentru a aduce primii 100 km/h dupa 4.2 secunde.

Asemeni rivalilor sai directi, automobilul bavarez de inalta performanta este livrat in standard cu o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora, meniul M Driver's Package disponibil in mod optional urcand insa acul vitezometrului pana la 305 km/h.

BMW M6 Gran Coupe in Java GreenBMW M6 Gran Coupe in Java Green

BMW M6 Gran Coupe in Java Green

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, noul BMW M6 Gran Coupe a fost inzestrat si cu un design impresionant, liniile si formele agresiv-stilizate ale caroseriei completand perfect cifrele si numerele anterior mentionate.

Spectaculozitatea exteriorului este si mai mult amplificata in cazul de fata, ce ne ofera prima impresie asupra modului in care se prezinta automobilul bavarez de inalta performanta in nuanta Java Green.

De asemenea, exemplarul cu pricina se mai poate lauda si cu numeroase bunatati semnate Manhart Racing, respectiv M Performance, prelungirea atasata spoilerului fata, spoilerul spate cu difuzor inclus si accentele de carbon intalnite atat la nivelul capotei motorului, cat si in echiparea spoilerului pentru portbagaj fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Nu vor trece neobservate nici jantele forjate in cinci spite sau piele in doua culori ce se intrevedere prin geamurile laterale, lista cu bunatati incheindu-se cu sistemul de evacuare semnat Akrapovic - ce promite sa amplifice sunetul propulsorului V8 bi-turbo de 4.4 litri si, in cazul de fata, 745 cai putere.

BMW M6 Gran Coupe in Java Green

BMW M6 Gran Coupe in Java Green

BMW M6 Gran Coupe in Java Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M6 Gran Coupe in Java Green
mai multe