Iti vor intoarce lumea cu susul in jos. Imaginile care surprind asamblarea unei masini de 1500 CP si 2.4 milioane euro

Iti vor intoarce lumea cu susul in jos. Imaginile care surprind asamblarea unei masini de 1500 CP si 2.4 milioane euro
A debutat in premiera mondiala la inceputul acestei primaveri si a surprins o intreaga planeta cu specificatiile sale.
Distribuie pe Facebook

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiVorbim, bineinteles, despre noul Bugatti Chiron, automobilul cu 1.500 de cai putere sub capota si 2.4 milioane de euro pret de pornire.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiNumai 500 de unitati vor fi construite si de aceasta data, primele masini ajungand pe strazile planetei abia in toamna anului 2016

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiFiecare exemplar este asamblat manual in Atelierul companiei din Molsheim si are la baza o structura monococa din fibra de carbon.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiSi in cazul de fata propulsia este asigurata de o motorizare uriasa caracterizata de 16 cilindri in W, 4 turbine si capacitate de 8 litri.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiCele patru turbine anterior mentionate sunt cu... aproximativ 69% mai mari decat unitatile folosite in cazul vechiului Veyron.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiProportii au luat si discurile carbon ceramice din dotarea sistemului de franare, care masoara acum cu 20 mm mai mult decat anterior.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiIn ceea ce priveste evacuarea, noul Bugatti Chiron merge pe un sistem cu sase tevi, numai patru dintre acestea fiind insa la vedere.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiO adevarata placere pentru privirile curiosilor sunt si jantele cu design in cinci spite, incaltate cu anvelope de pana la 355 / 25 R21.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiToata aceasta adunatura de cabluri, protectii si carbon se va transforma ulterior intr-un mediu de lux, decorat din plin cu piele fina.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiComparativ cu vechiul Veyron, noul model dispune de un volan cu parte inferioara plata si comenzi pentru modurile de rulare.

Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblariiBugatii are nevoie de circa cinci luni pentru asamblarea unui Chiron, trei dintre acestea fiind necesare numai pentru sosirea pieselor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Bugatti Chiron - Imagini din timpul asamblarii
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2016