LA Auto Show 2014: Porsche prezinta noile 911 Carrera si Cayenne GTS

LA Auto Show 2014: Porsche prezinta noile 911 Carrera si Cayenne GTS
  • Porsche a pregatit numeroase surprize pentru LA Auto Show, inclusiv un 911, respectiv un Cayenne GTS
  • Supercarul german ofera un propulsor de 3.8 litri si 430 CP, cuplat la o cutie manuala sau una de tip PDK
  • Super-SUV-ul din Stuttgart vine la pachet alaturi de un V6 bi-turbo de 3.6 litri, cu 440 CP si 600 Nm
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Porsche au pregatit numeroase surprize pentru editia din acest an a evenimentului Los Angeles Auto Show, iubitorii de automobile sport fiind ispititi atat cu un 911 Carrera GTS, cat si un Cayenne GTS.

Disponibil la vanzare incepand cu aceasta luna, in schimbul unei sume minime de 117.549 euro, noul Porsche 911 Carrera GTS adopta in compartimentul motor acelasi propulsor de 3.8 litri regasit si sub capota versiunii Carrera S, cu mentiunea ca unitatea aspirata cu sase cilindri a fost modificata pentru a produce un surplus de 30 CP sau, daca vrei, un total de 430 de cai putere.

In functie de preferintele clientilor, livrarea valorilor maxime se face fie numai catre puntea spate, fie catre toate cele patru roti, supercarul german oferind de asemenea viitoriilor sai cumparatori si posibilitatea de a alege intre o transmisie manuala cu sapte rapoarte, respectiv o cutie automata cu dublu ambreiaj si acelasi numar de trepte de viteza.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTSSalonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTS

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTS

Lasand in urma aspectul tehnic si indreptandu-ne atentia catre departamentul estetic descoperim ca noul Porsche 911 Carrera GTS propune o serie de elemente speciale atat exterioare, cat si interioare, blocurile optice frontale cu tenta fumurie, extensiile aplicate aripilor spate, jantele pe 20 inci cu finisare mata si mixtul de piele, alcantara si fibra de carbon fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Cea de-a doua premiera mondiala pregatita de producatorul german de automobile pentru editia din acest an a evenimentului Los Angeles Auto Show poarta si ea indicativul GTS, principala diferenta constand in faptul ca de-aceasta data se intampla ca la baza sa regasim ultima generatie a SUV-ului Cayenne si un V6 bi-turbo de 3.6 litri, cu 440 cai putere si 600 Newton-Metri.

O transmisie Tiptronic S cu opt trepte de viteza si un sistem de tractiune integrala completeaza meniul tehnic, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in aproximativ 5.1 secunde. Tot pentru colectionarii de cifre si numere anuntam si viteza maxima de 262 km/h, respectiv consumul mediu de carburant ce se invarte intre 9.8 - 10.0 litri la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste partea vizuala, noul Porsche Cayenne GTS propune spoilere spate si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente si eleron pentru plafon, jantele pe 20 inch oferite in compania unei suspensii mai joase cu pana la 24 de milimetri si interiorul imbracat intr-o combinatie de piele si alcantara punand capat pachetul oferit contra un pret minimum de 98. 152 de euro.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTS

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTS

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Porsche 911 Carrera si Cayenne GTS
mai multe