Maserati aniverseaza 100 de ani de existenta cu doua modele speciale

Maserati aniverseaza 100 de ani de existenta cu doua modele speciale
  • Maserati prezinta la New York noile GranTurismo si GranCabrio MC Centennial Edition
  • Cele doua editii speciala cea de-a 100-a aniversare a companiei din Bologna
  • Ambele automobile sunt puse in miscare de un V8 de 4.7 litri si 454 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Maserati continua celebrarea celor 100 de ani de existenta si excelenta ai marcii prin lansarea a doua noi modele speciale, dezvaluite in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Desfasurata in perioara 18 - 27 aprilie, editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show pare sa reprezinte locul perfect pentru cei care vor sa invete si sa celebreze doua dintre capitolele de succes ale istoriei automobilului.

Unul dintre acestea se numeste Mustang, care a ajuns la venerabila varsta de 50 de ani, iar celalalt este cunoscut sub numele de Maserati si se poate lauda cu nu mai putin de un secol de existenta si excelenta.

Maserati GranTurismo MC Centennial Edition

Cum ziua de ieri ne-a facut cunostinta cu cadoul Ford destinat iconicului sau automobil, astazi a venit momentul sa aflam cum sarbatoresc italienii aniversarea de 100 de ani a faimosului trident din Modena.

O aniversare care a inceput cu spectaculosul Maserati Alfieri Concept, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de luna trecuta, si care continua cu modelele speciale GranTurismo, respectiv GranCabrio MC Centennial Edition.

Modele speciale care vor fi disponibile la vanzare incepand cu vara acestui an, in compania unui propulsor V8 de 4.7 litri si 454 de cai putere, capabil sa ofere pasagerilor o incursiune de pana la 295 de kilometri pe ora.

Maserati GranTurismo MC Centennial EditionMaserati GranTurismo MC Centennial Edition

Maserati GranTurismo MC Centennial Edition

Mai mult de-atat, cele doua automobile de inalta performanta se pot lauda si cu prezenta unei transmisii ZF cu sase rapoarte, lista cu specificatii tehnice continuand cu suspensia sport si sistemul de franare marca Brembo.

In ceea ce priveste departamentul stilistic, editia GranTurismo, respectiv GranCabrio MC Centennial Edition propune viitoriilor sai clienti trei nuante exterioare in trei straturi, acestia avand la dispozitie, de asemenea, si noi design-uri, respectiv finisari pentru jantele din aliaj.

In plus, caracterul exclusivist al celor doua modele destinate aniversarii a 100 de ani de Maserati este scos in evidenta si de interiorul special, ce combina pielea in doua culori, cusaturile contrastante si accentele de fibra de carbon intr-un pachet sinonim cu perfectiunea.

Maserati GranCabrio MC Centennial Edition

Maserati GranCabrio MC Centennial EditionMaserati GranCabrio MC Centennial Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Maserati GranTurismo MC Centennial Edition
mai multe