Maybach S-Class: ASA arata cel mai luxos Mercedes al momentului

Maybach S-Class: ASA arata cel mai luxos Mercedes al momentului
  • Mercedes a prezentat oficial noul Maybach S-Class
  • Limuzina germana ofera un ampatament de 3.365 mm
  • Clientii vor avea la dispozitie doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Trimis in vacanta vreme de doi ani, brandul Maybach revine in actiune pentru a-si imprumuta numele celui mai luxos Mercedes S-Class lansat vreodata.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia saloanelor auto ce se desfasoara zilele acestea in Guangzhou si la Los Angeles, noul Mercedes-Maybach S-Class ne atrage atentia in special prin dimensiunile sale, o simpla privire asupra comunicatului de presa dezvaluind faptul ca impresionanta limuzina germana masoara in lungine nu mai putin de 5.453 milimetri.

Cu un total de 3.365 milimetri, ampatamentul este si el la fel de generos, inginerii producatorului de automobile din Stuttgart profitand de acest lucru pentru a instala doua scaune individuale pentru ocupantii locurilor spate. Doua scaune individuale cu suport pentru picioare, ce promit sa se incline cu pana la 43.5 de grade pentru un maximum de confort, mai exact.

Mercedes-Maybach S-Class

Mercedes-Maybach S-Class

Si daca tot veni vorba de aspectul interior, nu putem trece de nici un fel mai departe pana ce nu aducem in discutie si infinitele insertii de piele, respectiv piele perforata, oferite in compania unor ornamente din lemn masiv si cusaturi realizate sub forma de carouri. De paharele pentru sampanie sau ceasul IWC de la nivelul panoului de bord am apucat sa precizam cate ceva?

Lasand in urma cockpitul capabil sa rivalizeze in orice moment cu cel al unui private jet, observam ca noul Mercedes-Maybach S-Class s-a ales si cu o serie de imbunatatiri si la nivel de exterior, elementele aditionale cromate si jantele forjate pe 20 inch reprezentand cele mai evidente detalii in acest sens. Asta pe langa logo-urile double M ce accesoriseaza montantii posteriori, bineinteles.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie doua propulsoare pe benzina, lupta pentru suprematie dandu-se intre un S500 cu motor V8 de 455 CP si un S600 V12 de 530 cai putere. In ambele cazuri, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai cinci secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata - deloc surprinzator, la pragul celor 250 kilometri pe ora.

Pentru cei interesati direct de pretul super-limuzinei germane, mentionam ca oficialii producatorului de automobile din Stuttgart nu s-au grabit sa publice si informatiile referitoare cu privire la acest aspect. Stim, in schimb, ca modelul S500 va avea parte, incepand cu luna iunie a anului 2015, si de o versiune dotata cu sistemul de tractiune integrala 4Matic.

Mercedes-Maybach S-Class

Mercedes-Maybach S-Class

Mercedes-Maybach S-Class

Mercedes-Maybach S-Class - Prezentare Oficiala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Mercedes-Maybach S-Class
mai multe