Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Shelby GT350

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Shelby GT350
  • Noul Shelby GT350 a fost anuntat in mod oficial la sfarsitul anului trecut
  • Muscle car-ul american gazduieste sub capota un V8 de peste 500 CP
  • Departamentul vizual completeaza perfect fisa cu specificatii tehnice
Distribuie pe Facebook

Nu stim inca de tine, insa lucrurile sunt extrem de clare pentru noi: competitia are motive serioase sa... ne scuzati!, scape in pantaloni.

Prizele supradimensionate ale spoilerului fata, capota bombata ce ascunde motorul V8, aripile proeminente dotate cu jante pe 19 inch si difuzorul posterior oferit in compania unui sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, toate aceste detalii fac ca noul Shelby GT350 sa para un pachet de muschi indiferent de unghiul din care este privit.

Intamplarea - bine, nu chiar - face ca situatia sa se repete si la interior, acolo unde impresionantul muscle car american promite sa-si gazduiasca viitorii pasageri intr-o atmosfera puternic inspirata de lumea curselor cu motor. Si totul multumita volanului sport dotat cu un design in trei spite si o parte inferioara plata, scaunelor laterale de tip scoica si, bineinteles, ceasurilor aditionale ce indica temperatura, respectiv presiunea uleiului.

Shelby GT350 - Poze RealeShelby GT350 - Poze Reale

Shelby GT350 - Poze Reale

Credeai ca asta-i tot? Nu, nici vorba ca vestile bune sa se opreasca aici. Nu de alta, dar acelasi Shelby GT350 se mai poate lauda si cu serviciile unui motor V8 de 5.2 litri, ce lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in sase rapoarte pentru a livra rotilor spate ceva mai mult de 500 CP si 540 Nm. Cat dureaza timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau care este valoarea din dreptul vitezei maxime sunt intrebari care raman inca fara raspuns, insa stim ca impresionantul muscle car american poate vira si frana mai bine ca oricand...

... iar pentru asta trebuie sa le multumesti inginerilor care au venit cu ideea de inghesui pe fisa cu specificatii tehnice atat o suspensie ajustabila dotata cu amortizoare magnetoreologice, cat si un sistem de franare compus din discuri Brembo de 394, respectiv 380 milimetri, dotate cu etriere in sase, respectiv patru pistonase - fata, respectiv spate.

Asadar, cu treaba incheiata, nu putem decat sa te lasam sa admiri in taina noul Shelby GT350. Nu inainte totusi de a-ti mai aduce la cunostinta un ultim amanunt: in cazul in care ideea de a pune mana pe un exemplar al impresionantului muscle car american iti surade pe deplin, ei bine... nu astepta prea mult. Productia va fi limitata la doar 100 de unitati pentru modelul 2015.

Shelby GT350 - Poze Reale

Shelby GT350 - Poze Reale

Shelby GT350 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Shelby GT350 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2015