Nissan GT-R Nismo: Noi imagini cu cea mai rapida masina de serie din lume

Nissan GT-R Nismo: Noi imagini cu cea mai rapida masina de serie din lume
  • Noul Nissan GT-R Nismo a fost dezvaluit oficial la sfarsitul anului trecut, la Tokio
  • Automobilul japonez isi va face debutul european luna viitoare, la Geneva
  • Vanzarile vor demara, cel putin pe Batranul Continent, in septembrie
Distribuie pe Facebook

Pana la 600 cai putere si 652 Newton-Metri, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 2.5 secunde, plus un timp de numai 7 minute, 8 secunde si 69 de sutimi pentru un tur la Nurburgring. Acestea sunt principalele atractii ale noului Nissan GT-R Nismo, automobil ce va debuta pe Batranul Continent chiar luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmand ca din septembrie sa fie disponibil si la vanzare.

A fost dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Tokio, iar acum se pregateste sa-si faca debutul european. Pana atunci insa, japonezul Nissan GT-R Nismo - caci despre el este vorba, ni se dezvaluie astazi intr-o noua galerie foto, care surprinde atat aspectul tehnic, cat si cel estetic al supercarului nipon.

Nissan GT-R Nismo - Galerie FotoNissan GT-R Nismo - Galerie Foto

Nissan GT-R Nismo - Galerie Foto

Inainte insa de a admira in detaliu noul Nissan GT-R, permite-ne sa-ti reamintim ca ultima generatie a supercarului japonez se mandreste cu prezenta sub capota a nu mai putin de 600 cai putere si 652 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ 2.5 secunde. Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima lipsesc cu desavarsire si la acest moment, oficialii companiei nipone de automobile multumindu-se sa afirme ca impresionanta sa creatie are nevoie de numai 7 minute, 8 secunde si 69 de sutimi pentru a parcurge cele peste 70 de viraje trasate de-a lungul celor 20.8 kilometri ai legendarului Nordschleife!

Secretul acestor performante? Pai, in primul si in primul rand, noul Nissan GT-R Nismo gazduieste in compartimentul sau motor o versiune imbunatatita a deja celebrului propulsor V6 twin-turbo de 3.8 litri. O versiune imbunatatita care aduce cu sine turbine imprumutate de la varianta GT-R GT3, o pompa de carburant revizuita, plus alte cateva modificari mai mult sau mai putin radicale. Modificari cu care ne intalnim si la nivelul suspensiei sau kitului aerodinamic, rezultatul fiind astfel cea mai rapida masina de serie din lume de la Nurburgring!

Nissan GT-R Nismo - Galerie FotoNissan GT-R Nismo - Galerie Foto

Nissan GT-R Nismo - Galerie Foto

Nissan GT-R Nismo - Galerie FotoNissan GT-R Nismo - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Nissan GT-R Nismo - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2014