Noile BMW X5 si X6 M impart titlul de cel mai performant SUV al planetei

Noile BMW X5 si X6 M impart titlul de cel mai performant SUV al planetei
  • BMW a dezvaluit primele detalii ale noilor X5 si X6
  • Ambele modele ofera cate un V8 bi-turbo cu 575 CP
  • Primii 100 km/h vin dupa numai 4.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit. Bavarezii de la BMW au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noilor X5 si X6, automobile ce aduc in prim plan o putere maxima de 575 CP si un timp de 4.2 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Fanii SUV-urilor de inalta performanta au un nou motiv de bucurie, bavarezii de la BMW anuntand in cursul acestei dimineti cea de-a doua generatie a modelelor X5 si X6 M.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles de luna viitoare, ambele autoturisme ofera in dotarea standard un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri, 575 cai putere si 750 Newton-Metri.

Meniul tehnic este completat de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, cea de-a doua generatie a modelelor X5 si X6 M avand astfel nevoie de numai 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Noile BMW X5 si X6 MNoile BMW X5 si X6 M

Noile BMW X5 si X6 M

Tot pentru colectionarii de cifre, numere si valori, bavarezii de la BMW tin sa mai anunte si ca viteza maxima a fost limitata la 250 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant nu depaseste pragul celor 11.1 litri la 100 de kilometri.

Pe plan estetic, ambele autoturisme de inalta performanta din Munchen propun un surplus vizibil de agresivitate, prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata, difuzorul promeninent cu care se incheie spoilerul spate si jantele de pana la 21 inch reprezentand principalele atractii ale exteriorului.

Cat despre aspectul interior, cea mai noua generatie a modelelor BMW X5 si X6 M impresioneaza aici in special prin scaunele sport atent sculptate, lista elementelor notabile continuand cu volanul accesorizat cu un design in trei spite, respectiv insertiile de fibra de carbon de la nivelul bordului (si nu numai).

Informatiile cu privire la pretul de achizitie al celor doua super-SUV-uri bavareze lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca viitorii cumparatori sa fie nevoiti sa scoata peste 100.000 de euro pentru un exemplar.

Noile BMW X5 si X6 M

Noile BMW X5 si X6 M

Noile BMW X5 si X6 M

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Noile BMW X5 si X6 M
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2014