Noul Mercedes AMG GT pozeaza in toate pozitiile, intr-un pictorial super-sexy

Noul Mercedes AMG GT pozeaza in toate pozitiile, intr-un pictorial super-sexy
  • Mercedes publica peste 160 de fotografii ale noului AMG GT
  • Supercarul german pozeaza in toate unghiurile posibile si imposibile
  • Propulsia este asigurata de o unitate V8 bi-turbo de patru litri
Distribuie pe Facebook

Adevarul este ca cel de-al doilea supercar al companiei din Affalterbach are si cu ce sa se laude. Indiferent ca vorbim de aspectul estetic sau de cel tehnic.

Proiectat pentru a concura impotriva benchmark-ului Porsche 991, noul Mercedes AMG GT se distinge in special prin forma alungita a capotei motorului, ce contrasteaza portbagajul scurtat.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata, grila radiatorului pozitionata la un unghi apropiat de cel drept, de 90 de grade, eleronul activ sau difuzorul proeminent caracteristic spoilerului spate.

Mercedes AMG GT - Galerie FotoMercedes AMG GT - Galerie Foto

Mercedes AMG GT - Galerie Foto

Meniul exterior se incheie, intr-un final, cu jantele forjate capabile sa gazduiasca, in mod optional, discuri carbon-ceramice de pana la 402 milimetri, in timp ce liniile consolei centrale, trasate sub forma literei V, reprezinta de departe principala atractie a departamentului interior.

Reusita de pe plan estetic reprezinta insa doar o mica parte a supercarului german, noul Mercedes AMG GT impresionandu-si clientii inclusiv prin valorilele inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice.

462 CP si 600 Nm sunt cifrele modelului de baza, pe cand varianta de top se poate lauda cu un total de 510 CP si 650 Nm. In ambele cazuri, unitatea V8 bi-turbo prezenta la datorie lucreaza alaturi de o transmisie DCT cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate.

Trecem pe hartie si diferentialul blocabil oferit in standard, iar sprintul 0 - 100 km/h devine realitate dupa numai 4.0, respectiv 3.8 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, avem 304 km/h pe de-o parte (GT) si 310 kilometri pe ora pe de cealalta (GT S).

Asa cum precizam si anterior, noul Mercedes AMG GT poate fi al tau in schimbul unei sume minime de 120.435 de euro - pret valabil pentru piata auto din Romania.

Mercedes AMG GT - Galerie Foto

Mercedes AMG GT - Galerie Foto

Mercedes AMG GT - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (162) Poze Mercedes AMG GT - Galerie Foto
mai multe