Noul Range Rover SVAutobiography e de departe cel mai luxos SUV al planetei

Noul Range Rover SVAutobiography e de departe cel mai luxos SUV al planetei
  • Range Rover lanseaza la New York noua editie SVAutobiography
  • Automobilul britanic ascunde sub capota un V8 de 550 cai putere
  • Compartimentiul interior prezinta si el numeroase imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Piele si lemn cat cuprinde, scaune individuale si reglabile in toate modurile cu putinta, plus frigider, masute retractabile si sistem multimedia de inalta performanta. Acum nu stim ce crezi tu, insa noi cu siguranta nu facem referire la camera unui hotel de cinci stele...

Poate ca desginerii si inginerii Bentley lucreaza din greu la dezvoltarea unui astfel de automobil, insa noul Range Rover SVAutobiography va face legea in segmentul SUV-urilor de lux pana ce modelul Bentayga va deveni realitate.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la New York 2015, eveniment ce se desfasoara in perioada 3 - 12 aprilie, impresionantul automobil britanic se remarca la nivel de exterior in special prin caroseria finisata in doua culori, insa nu vor trece neobservate nici jantele pe 22 inch incaltate cu anvelope Dunlop QuattroMaxx sau cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

Si cu toate acestea, principalele atractii se regasesc la nivel de interior, acolo unde viitorii pasageri se vor bucura de tot confortul din lume. Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant. Nu de alta, dar fotoliile fata si spate reglabile in mod electric, cu functie de memorie si masaj, climatizarea pe patru zone, compartimentul refrigerator, lumina ambientala complet configurabila sau consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit - si care gazduieste inclusiv un set de masute pentru ocupantii locurilor spate, vorbesc de la sine.

Daca toate aceste dotari si echipamente - la care se mai adauga si omniprezentele insertii de piele, ornamente din lemn masiv si... scaune pentru portbagaj (Event Seating), nu sunt indeajuns pentru a te convinge de suprematia Range Rover-ului SVAutobiography, atunci poate ca o va face noua motorizare V8 cu compresor mecanic si capacitate cilindrica de cinci litri, ce dezvolta 550 cai putere si 680 Newton-Metri.

Pentru cei care nu au nevoie de atatea "probleme", impresionantul automobil britanic poate fi comandat inclusiv in versiunile traditionale SCV6 supercharged, TDV6, SDV8, respectiv intr-o varianta moderna SDV6 Hybrid.

Range Rover SVAutobiography

Range Rover SVAutobiography

Range Rover SVAutobiographyRange Rover SVAutobiography

Range Rover SVAutobiography

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Range Rover SVAutobiography
mai multe