Noul VW Sharan se arata!

Noul VW Sharan se arata!
Noul Sharan este cel mai economic MPV din clasa sa. La 5,3 litri/100km, modelul Volkswagen reuseste cea mai buna performanta din clasa sa la economia de combustibil. Noul concept de configurare EasyFold cu pana la 7 locuri. Primul MPV cu control automat al farurilor (Light Assist). Adica... cel mai nou Sharan e gata!
Distribuie pe Facebook

Cu peste 600.000 de unitati vandute, Volkswagen Sharan este autovehiculul favorit pentru nenumarate familii din Europa. Acum, cu premiera mondiala de la Salonul International Auto de la Geneva (4-14 Martie), isi face aparitia o generatie complet noua a acestui model de succes. Echipat pentru prima data cu usi glisante in spate, noul Sharan a fost imbunatatit la toate capitolele. Sunt numai doua componente pe care vechiul si noul Sharan le mai au in comun: parasolarele. Atat! In rest totul fiecare surub, fiecare componenta exterioara sau interioara si toata tehnologia inclusa, inclusiv motoarele TDI si TSI (de la 103kW/140CP pana la 147kW/200CP) si cutiile de viteze (DSG optional) sunt noi. Sharan 3.0 ofera performante de record mondial in materie de eficienta: cu un consum de 5,3 litri la 100km, Sharan echipat cu motorul 2,0TDI si 140CP obtine un consum de combustibil mai mic decat oricare alt MPV din clasa sa.

Noul Sharan este un concept de design complet ce include extrem de flexibilul sistem de configurare EasyFold (cu pana la sapte scaune usor ajustabile), calitate premium, siguranta fara compromisuri (sapte airbaguri, Light Assist, faruri bi-xenon cu lumini de drum permanente si de pozitie cu tehnologie LED) si alte numeroase detalii inteligente. Deasemenea noi la aceasta generatie Sharan sunt controlul adaptiv al sasiului (DCC) si un sistem de reglare al nivelului. Acest confortabil MPV din segmentul superior al clasei medii a pietei a fost croit pentru familii cu doi sau mai multi copii sau pentru afacerile ce au nevoie de un automobil spatios pentru drumuri lungi.

Tinuta de drum si manevrabilitatea noului Sharan echivaleaza nivelul de confort si raspunsul dinamic al excelentului Passat. In plus usurinta in folosire si siguranta suplimentara sunt oferite de frana de mana electronica si asistentul de parcare de generatia a doua.

Aceasta se traduce prin manevrarea automata a volanului pentru parcarea in spatii chiar si mai mici, inclusiv pe pavaj, intre copaci sau chiar pe colturi, si in plus, acum pentru prima oara la un MPV, parcare in spic de grau. Sisteme de entertainment de ultima generatie, o trapa panoramica uriasa, operata electric (cu o deschidere cu 300% mai mare decat o trapa conventionala) si un puternic sistem de climatizare pe trei zone garanteaza conditii de calatorie excelente indiferent de perioada anului. Disponibil in versiunile Trendline, Comfortline si Highline, pana si modelul de baza Sharan este echipat cu dotari precum aer conditionat semiautomat (Climatic) si sistem radio/CD (RCD 210). Singurul automobil din clasa sa, cea de-a treia generatie Sharan va fi disponibila cu tractiune integrala (2,0TDI 4Motion cu 140CP). In primele tari unde este disponibil, comenzile pentru noul model Volkswagen pot fi preluate incepand cu sfarsitul lunii martie, lansarea oficiala incepand in vara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2010