O sa uiti complet de M3 dupa ce vezi pozele astea. Avem imagini proaspete cu noua Alfa de 510 CP

O sa uiti complet de M3 dupa ce vezi pozele astea. Avem imagini proaspete cu noua Alfa de 510 CP
  • Oficialii Alfa Romeo au publicat o noua galerie foto a modelului Giulia QV
  • Automobilul italian ofera o motorizare V6 twin-turbo de 2.9 litri si 510 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 kilometri pe ora dureaza mai putin de patru secunde
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Alfa Romeo au publicat la mijlocul acestei saptamani o noua galerie foto a modelului Giulia QV. O sa uiti complet de BMW M3 dupa ce vezi imaginile cu pricina.

Despre noua Alfa Romeo Giulia am tot scris in ultima perioada de timp, insa pentru cei care au deschis televizoarele monitoarele mai tarziu... ei bine, tinem sa reamintim ca alternativa italiana la trio-ul german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class are parte inclusiv de o versiune de inalta performanta.

O versiune botezata, dupa cum bine iti amintesti - sau poate ca nu iti amintesti deloc, Quadrifoglio Verde, care se vinde la pachet alaturi de un motor V6 twin-turbo de 2.9 litri, ce dezvolta aproximativ 510 cai putere si 600 Newton-Metri. Cu totii livrati exclusiv puntii spate, prin intermediul unei manuale cu sase rapoarte sau automate cu opt trepte de viteza.

Alfa Romeo Giulia QV - Galerie Foto

Alfa Romeo Giulia QV - Galerie Foto

Un alt punct principal de atractie il reprezinta greutatea scazuta, noua Alfa Romeo Giulia promitand in varianta de top un raport putere / masa mai mic de 3 kg per CP. Adunate cap la cap, detaliile cu pricina se traduc printr-un timp de numai 3.9 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, respectiv o viteza maxima de 305 kilometri pe ora.

Asadar, nu este de mirare ca rivalul italian al modelelor Audi RS4, BMW M3 sau Mercedes C63 AMG are parte si de o suspensie sport ajustabila, de discuri de franare supradimensionate, plus elemente aerodinamice active. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici cele patru moduri diferite de condus, printre care se numara si o setare special conceputa pentru iesirile pe circuit.

Din punct de vedere estetic, noua Alfa Romeo Giulia QV se remarca in special prin prizele uriase de aer ce insotesc spoilerul fata, insa nu vor trece neboservate nici capota ventilata a motorului, pragurile laterale proeminente sau difuzorul masiv si a sa evacuare cvadrupla. Alte bunatati includ eleron pentru portbagaj si jante cu design unic.

Alfa Romeo Giulia QV - Galerie Foto

Alfa Romeo Giulia QV - Galerie Foto

Alfa Romeo Giulia QV - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Alfa Romeo Giulia QV - Galerie Foto
mai multe