Oficial: Noul Corvette Stingray vine la pachet cu 455 CP si 624 Nm!

Oficial: Noul Corvette Stingray vine la pachet cu 455 CP si 624 Nm!
Este oficial! Americanii de la Chevrolet au anuntat recent ca noul Corvette Stingray vine la pachet cu 455 cai putere si 624 Newton-Metri. Iar vestile bune nu se opresc aici!
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la inceputul acestui an, cea de-a saptea generatie a legendarului Chevrolet Corvette se bucura de prezenta sub capota a unui nou V8 aspirat de 6.2 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 455 cai putere si 624 Newton-Metri.

Valorile maxime cresc insa pana la pragul celor 460 CP si 630 Nm atunci cand se opteaza pentru sistemul de evacuare de inalta performanta pus la dispozitie, in mod optional, de constructorul american.

Chevrolet Corvette C7

Drept urmare, atunci cand vine vorba de raportul cai putere per litru, noul Chevrolet Corvette Stingray se prezinta intr-un mod mai impresionant nu doar decat modelul pe care il inlocuieste, ci chiar si comparativ cu generatia C6 a versiunii de inalta performanta Z06.

De asemenea, propulsorul V8 aspirat de 6.2 litri ascuns sub capota celui de-al sapteala Corvette din istorie se mai poate lauda si cu un cuplu motor cu numai 7 Nm mai mic decat cel dezvoltat de V8-ul de sapte litri ce propulseaza vechiul Z06.

Chevrolet Corvette C7

Daca noul Chevrolet Corvette Stingray se prezinta exceptional atunci cand vine vorba de valori maxime, nu acelasi lucru se poate spune si despre performante. Nu de alta, dar performantele exacte lipsesc in continuare si la acest moment, singurele informatii disponibile cu privire la acest capitol fiind o estimare facuta de constructorul american pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, care include o valoare mai mica de patru secunde.

Pe langa noua sa motorizare V8 de 6.2 litri, cea de-a saptea generatie a legendarului Chevrolet Corvette mai beneficiaza si de o transmisie manuala cu sapte rapoarte si functie Active Rev Match, dar si de o distributie optima a maselor, de 50:50. In plus, viitorii clienti au la dispozitie mai multe versiuni de caroserie, acestia putand opta atat pentru o varianta Coupe, cat si pentru un model Targa ori Convertible.

Chevrolet Corvette C7

Noul Chevrolet Corvette Stingray va sosi in showroom-urile constructorului american de pe teritoriul Statelor Unite inainte de sfarsitul acestui an, la un pret momentan neanuntat. Din pacate, la acest moment nu exista nici un fel de informatie cu privire la disponibilitatea legendarului automobil de inalta performanta de peste Ocean pe Batranul Continent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Chevrolet Corvette C7
mai multe