Parerea unui proprietar de Lamborghini modificat de Underground Racing: F*ck!

Parerea unui proprietar de Lamborghini modificat de Underground Racing: F*ck!
Cand un Gallardo de 500 cp nu este suficient, poti apela la tunerii de la Underground Racing. Acestia arunca doua turbine pe masina si gata V10-le Twin-Turbo de aproape 1000 de cp. Insa cine poate aprecia cel mai bine schimbarea si dublarea cailor putere, decat un proprietar la prima plimbare cu masina modificata? Dupa uimirea si emotiile lui, e clar ca masina merge... cam tare.
Distribuie pe Facebook
Tunerul american si-a construit reputatia cu modele ca Saleen Mustang si Dodge Viper, insa adevarata provocare a venit atunci cand un client a cerut ca Lamborghini-ul sau sa fie transformat intr-o arma impotriva impresionantului Bugatti Veyron.
Drept consecinta, mai toti proprietarii de Lamborghini vin acum la Underground Racing pentru un kit twin turbo - de la un simplu Gallardo si pana la extremul LP670-4 SuperVeloce.
Insa tunerul american are pregatita cate o pereche de turbine si pentru alte supercaruri precum Audi R8, Ferrari F430, Dodge Viper sau Ford GT.
Si, uitandu-te atent peste detalii, munca lor pare o opera de arta. Pentru ca cei de la Underground Racing nu vand doar niste simple modificari, vand adevarate visuri. Visuri pe roti. Apropo, am precizat ca Underground Racing este casa celui mai rapid Lamborghini Gallardo din lume?

Lamborghini Underground Racing

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2011