Patru BMW-uri speciale, personalizate cu bun gust, pentru placerea ta vizuala

Patru BMW-uri speciale, personalizate cu bun gust, pentru placerea ta vizuala
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi gazduieste numeroase exemplare unicat
  • Majoritatea exemplarelor se bucura de accesorii semnate M Performance
  • Vizitatorii pot admira inclusiv un Seria 6 modificat special de Alpina
Distribuie pe Facebook

Cine a zis ca arabii se pricep doar la ruinat masini? Showroom-ul BMW din Abu Dhabi ne demonstreaza contrariul, majoritatea automobilelor prezente aici fiind modificate cu bun gust, fara nici un fel de exagerare autohtona.

BMW-uri modificate in Abu DhabiSa luam ca prim exemplu acest 335i. Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, toate imbunatatirile sunt operate de fabrica, cu accesorii M Performance.

BMW-uri modificate in Abu DhabiAsadar, avem prelungiri pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale agresiv stilizate, eleron pentru portbagaj, dar si jante cu design unic sau evacuare dubla.

BMW-uri modificate in Abu DhabiNici interiorul nu se lasa mai prejos, insertiile de piele maronie si accentele de alcantara neagra oferind echilibrul perfect intre eleganta si sportivitate.

BMW-uri modificate in Abu DhabiCauti ceva cu acoperis retractabil, alaturi de care sa te pregatesti pentru sosirea (prima)verii? Ce-ai zice de un BMW 435i Convertible intr-o combinatie de gri, plus rosu?

BMW-uri modificate in Abu DhabiSi decapotabila bavareza abunda in accesorii M Performance, pe langa remarcabilele modificari aduse atat caroseriei, cat si rotilor, facandu-si loc inclusiv un sistem de evacuare Akrapovic.

BMW-uri modificate in Abu DhabiLa interior predomina ornamentele din piele si aluminiu, printre elementele notabile puse la dispozitia viitorului client numarandu-se si un volan sport in trei spite, imbracat in Alcantara.

BMW-uri modificate in Abu DhabiChiar daca ar putea parea greu de crezut la prima vedere, showroom-ul BMW din Abu Dhabi are pe stoc inclusiv un X3. Configurat si el intr-un mare fel, bineinteles.

BMW-uri modificate in Abu DhabiIn cazul de fata, accesoriilor M Performance li se alatura atat o prelungire frontala marca Alpina, cat si un sistem de evacuare semnat Kelleners Sport.

BMW-uri modificate in Abu DhabiAcum, daca vine vorba despre aspectul interior, lista cu imbunatatiri nu mai este chiar atat de evidenta, de-aceasta data mergandu-se pe o combinatie clasica de negru si maroniu.

BMW-uri modificate in Abu DhabiAcesta este cel mai special exemplar pe care il vei putea intalni in cadrul BMW Abu Dhabi Motors. Masina este un Alpina B6 xDrive si nu mai are nevoie de nici un fel de introducere.

BMW-uri modificate in Abu DhabiSi asta pentru ca fotografiile vorbesc de la sine - lucru care se poate spune, daca este sa ne intrebi pe noi, si de nuanta Atlantis Blue ce finiseaza caroseria.

BMW-uri modificate in Abu DhabiTot cu o nuanta de bleu, ceva mai deschisa ce-i drept, ne intalnim inclusiv la nivelul interiorului, acolo unde meniul continua cu ornamentele si cusaturile finisate intr-un alb impecabil.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze BMW-uri modificate in Abu Dhabi
mai multe