Pregateste-te sa fii uimit: Honda anunta pretul noii generatii NSX

Pregateste-te sa fii uimit: Honda anunta pretul noii generatii NSX
  • Noua Acura NSX porneste in SUA de la 156.000 de dolari
  • Clientii primesc in schimb un sistem de propulsie hibrid
  • Valorile maxime numara 573 de cai putere si 645 Nm
Distribuie pe Facebook

Noua generatie NSX va ajunge in showroom-urile Acura de pe teritoriul Statelor Unite in primavara anului viitor, la un minimum de 156.000 de dolari. Supercarul japonez va fi astfel cu doar 3.200 de dolari mai ieftin decat un Porsche 911 Turbo, al carui pret de vanzare porneste de la 159.200 de dolari.

Dupa zile, saptamani, luni si chiar ani intregi de asteptare, legendara Honda NSX este pe cale sa revina in prim planul industriei auto. Cea de-a doua generatie a iconicului supercar japonez va ajunge in showroom-urile Acura de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii chiar in primavara anului viitor, promitand o reteta complet noua.

Intr-o alta ordine de idei, propulsia este asigurata in cazul de fata de un sistem hibrid, ce combina un V6 twin-turbo de 3.5 litri cu... nici mai mult, nici mai putin de trei motoare electrice. Astfel, dupa cum precizam si anterior, valorile maxime se invart in jurului pragului celor 573 CP si 645 Nm, suficient pentru ca sprintul 0 - 96 km/h sa dureze doar trei secunde.

Acura NSX - Galerie FotoAcura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Noua Honda NSX nu dezamageste insa nici la capitolul viteza maxima, cea de-a doua generatie a legendarului supercar japonez promitand o incursiune pana la 307 kilometri pe ora. Nu au fost lasati deoparte nici cei pasionati de tehnologie, lista cu bunatati fiind completata de o cutie automata cu dublu ambreiaj si noua rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala.

Suna al naibii de bine, nu-i asa? Totul vine insa cu un pret pe masura, clientii americani avand de scos din buzunare un minimum de 156.000 de dolari sau, daca vrei, cu aproximativ 3.200 de dolari mai putin decat ar trebui sa plateasca pentru un Porsche 911 Turbo (din generatia 991.2) Iar acum vorbim despre versiunea de baza, modelul de top urmand a urca pana la... 205.700 de dolari, conform oficialilor Acura.

Daca merita sau nu sa platesti atatia bani pe o Honda NSX, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi. Cert este ca startul comenzilor se va da pe 25 februarie 2015, iar primul exemplar al supercarului japonez renascut va ajunge pe mainile casei de licitatie Barrett Jackson, care il va scoate la vanzare in scopuri caritabile.

Acura NSX - Galerie FotoAcura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Acura NSX - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Decembrie 2015