Primele imagini cu interiorul noului Mercedes C63 AMG

Primele imagini cu interiorul noului Mercedes C63 AMG
  • Primele poze ale noului Mercedes C63 AMG au scapat pe internet
  • Fotografiile cu pricina ne dezvaluie cateva detalii interioare
  • Meniul include si un vitezometru gradat pana la 320 de km/h
Distribuie pe Facebook

Multe s-au spus si scris in ultimul timp despre noul Mercedes C63 AMG, insa nimeni nu a reusit pana acum sa surprinda modelul german de inalta performanta in vreo ipostaza relevanta - cu exceptia catorva fotografii si filme spion ale unor prototipuri camuflate zburand, la propriu, la Nurburgring.

Chiar daca noul Mercedes C-Class (W205) nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, inca exista cateva semne de intrebare cu privire la versiunea sa de inalta performanta.

Proiectata pentru a rivaliza cu recent lansatul BMW M3 (F80) Sedan, urmatoarea generatie a modelului C63 AMG este asteptata sa soseasca la pachet impreuna cu o unitate V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 480 CP.

Mercedes C63 AMG - Primele PozeMercedes C63 AMG - Primele Poze

Asta in varianta standard. Nu de alta, dar conform informatiilor disponibile la acest moment, viitorii cumparatori vor putea opta si pentru un C63 AMG S-Model, ce ar trebui sa ofere un surplus de cai putere si Newton-Metri.

In timp ce specificatiile tehnice raman in continuare cel mai aprins subiect legat de automobilul de inalta performanta din Stuttgart, internetul si-a indreptat atentia catre aspectul vizual, oferindu-se astazi primele fotografii reale ale cockpitului.

Drept urmare, daca la nivel de exterior doar putem presupune ca vom intalni spoilerele fata / spate agresiv stilizate si alte detalii sinonime cu sportivitatea absoluta, despre interior putem spune cu exactitate ca meniul special va include un volan dotat cu design in trei spite si parte inferioara plata, o pereche de scaune capabile sa se laude cu un suport lateral marit si, nu in ultimul rand, un vitezometru gradat pana la pragul celor 320 de kilometri pe ora.

Asemeni versiunii sale standard, noul Mercedes C63 AMG va putea fi echipat cu toate dotarile necesare obtinerii confortului suprem, inclusiv un touchpad pentru controlul sistemului de infotaiment, respectiv o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor germani din cadrul companiei Burmester.

Mercedes C63 AMG - Primele PozeMercedes C63 AMG - Primele Poze

Mercedes C63 AMG - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes C63 AMG - Primele Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 August 2014