Probabil cel mai rapid taxi din lume. Are 610 CP si face suta in doar 3,2 sec

Probabil cel mai rapid taxi din lume. Are 610 CP si face suta in doar 3,2 sec
  • Un Lamborghini Huracan de 610 CP e, probabil, cel mai rapid taxi din lume
  • Supercarul italian reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde
  • Viteza maxima a modelului din Sant'Agata Bolognese este de 325 km/h
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Huracan de culoare verde si cu 610 cai putere sub capota se numara printre primele automobile de inalta performanta din Marea Britanie care se pot lauda cu o licenta de... taxi.

Ai plati 349 de lire sterline pentru o plimbare cu taxiul? Dar daca ti-am spune ca in acesti bani primesti o cursa de 90 de minute la bordul unui Lamborghini Huracan de 610 CP? Te-ar face cele 3.2 secunde pana la suta sa te razgandesti?

Ei bine, aceasta este dilema cu care se vor confrunta de-acum incolo locuitorii orasului englezesc Wolverhampton, dupa ce o companie locala a reusit sa obtina o licenta de transport pentru automobilul italian de inalta performanta.

Mai mult de-atat, cei de la Special Wedding Cars se lauda inclusiv cu un BMW i8, respectiv Ferrari 458 Italia, dar si diverse modele clasice de Bentley sau Rolls-Royce pe care le inchiriaza pentru tot felul de evenimente, precum nunti sau botezuri.

Lamborghini Huracan Taxi

Revenind acum la Huracan-ul de culoare verde, tinem sa reamintim ca acesta ofera o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, ce produce nici mai mult, nici mai putin de 610 cai putere si 560 Newton-Metri.

Livrat la pachet alaturl de o transmisie DCT cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, automobilul italian de inalta performanta are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Iar asta nu e tot.

Supercarul celor de la Lamborghini se mai poate lauda inclusiv cu o viteza maxima de 325 kilometri pe ora, detaliu care reconfirma faptul ca avem de-a face cu unul dintre cele mai rapide mijloace de transport terestru ale planetei.

Drept urmare, ramane urmatoarea intrebare: ai plati 349 de lire sterline pentru o plimbare cu un taxi daca ai sti urmeaza sa primesti in schimbul acestor bani 90 de minute la bordul unei masini de 610 cai putere, capabila sa-ti puna instant zambetul pe buze?

Lamborghini Huracan Taxi

Lamborghini Huracan Taxi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2016