Reinterpretarea perfectiunii: Noul Alpina B7 ofera 608 CP, tractiune integrala si lux din belsug

Reinterpretarea perfectiunii: Noul Alpina B7 ofera 608 CP, tractiune integrala si lux din belsug
  • Alpina publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului B7
  • Limuzina bavareza ofera o motorizare V8 de 608 CP si un sistem AWD
  • Alte detalii includ spoilere fata / spate restilizate, plus interior de top
Distribuie pe Facebook

Noul BMW Seria 7 este, fara indoiala, unul dintre cele mai reusite automobile lansate vreodata, insa daca vine vorba despre versiunea Alpina B7, ei bine... lucrurile se schimba in totalitate.

Anticipata de un clip video publicat la sfarsitul lunii trecute, cea mai noua generatie a modelului Alpina B7 ofera o motorizare V8 bi-turbo de 4.4 litri, capabila sa produca exact 608 CP si 800 Nm.

Valorile maxime sunt livrate tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 3.7 secunde.

310 kilometri pe ora este viteza maxima, in timp ce consumul mediu de carburant nu depaseste 10.4 litri la 100 km, conform oficialilor celebrei companii bavareze din Buchloe.

Alpina B7Alpina B7

Performantele in linie dreapta reprezinta insa doar o mica parte a acestei povesti, cea mai noua generatie a modelului Alpina B7 propunand numeroase imbunatatiri inclusiv la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare.

Nu lipseste din meniu, de asemenea, nici directia integrala, printre tehnologiile prezente la bord regasindu-se si sistemul Active Roll Stabilization.

Din punct de vedere estetic, meniul exterior propune spoilere fata si spate usor restilizate, plus jante cu design multispita, pe cand interiorul se scalda in insertii de piele fina si ornamente din lemn masiv.

Alpina B7Alpina B7

Clientii celei mai noi generatii a modelului Alpina B7 se vor bucura si de climatizare automata cu reglaj pe patru zone, scaune cu incalzire si functie de masaj sau sistem audio de inalta fidelitate.

Tot pe lista cu echipamente oferite in standard regasim si Head Up Display, ecran tactil - controlabil si prin intermediul gesturilor, pentru sistemul de infotainment, dar si iluminare ambientala sau trapa automata.

Informatiile cu privire la pretul sau disponibilitatea luxosului automobil bavarez din Buchloe lipsesc cu desavarsire din peisaj. Cel putin la momentul actual.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Alpina B7
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2016