Succesorul modelului Lamborghini Gallardo s-ar putea numi... Huracan

Succesorul modelului Lamborghini Gallardo s-ar putea numi... Huracan
  • Succesorul modelului Lamborghini Gallardo s-ar putea numi Huracan, si nu Cabrera
  • Informatia a fost dezvaluita de AutoExpress, care citeaza surse din cadrul companiei
  • Noul supercar italian va debuta cel mai probabil in primavara anului viitor, la Geneva
Distribuie pe Facebook

Succesorul modelului Lamborghini Gallardo s-ar putea numi Huracan, si nu Cabrera, conform unor surse din cadrul companiei auto italienesti citate de publicatia britanica AutoExpress.

Denumirea noilor modele pare a reprezenta o adevarata provocare pentru companiile auto italienesti. Aventador nu suna deloc la fel de incitant precum Murcielago sau Diablo, LaFerrari poate fi considerat cu mare usurinta drept cel mai stupid nume dat vreodata unui supercar, in timp pentru a pronunta corect Huayra este nevoie de un masterat in limba argentiniana.

Lamborghini Huracan - Poze Spion

Iar de parca aceste exemple nu ar fi suficiente pentru a ridica numeroase semne de intrebare cu privire la capacitatea celor ce se ocupa de botezarea unui automobil, astazi mai aflam si ca inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo s-ar putea numi Huracan, si nu Cabrera asa cum se speculase initial. O astfel de decizie pare oarecum logica daca tinem cont de faptul ca termenul "Cabrera" se traduce in limba spaniola prin "crescator de capre", insa nici denumirea de Lamborghini Huracan LP600-4 nu suna foarte reusit. Cel putin din punctul nostru de vedere.

Indiferent insa de numele pe care il va primi, suntem mai mult ca siguri ca inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo va fi absolut impresionant, atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic. Daca aspectul vizual ramane pentru moment un mare mister, despre partea tehnica se zvoneste la acest moment ca va include in continuare un propulsor V10 aspirat, cu capacitate de 5.2 litri. Unitatea pe benzina va fi insa modificata pentru un total de aproximativ 600 CP, putere care ar putea ajunge catre toate cele patru roti prin intermediul unei cutii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Lamborghini Huracan - Poze Spion

De asemenea, transmisia manuala cu sase rapoarte si sistemul de tractiune spate ar putea reveni si ele in prim plan, cu putin noroc, insa acest lucru ramane de vazut. Cel mai probabil in luna martie, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide din nou portile. Pana atunci, ramane sa admiram viitorul Lamborghini Cabrera Huracan in noi fotografii spion.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lamborghini Huracan - Poze Spion
mai multe