Tuning Ford: Noul Shelby 1000 S/C vine la Salonul Auto de la New York cu 1.200 cai putere!

Tuning Ford: Noul Shelby 1000 S/C vine la Salonul Auto de la New York cu 1.200 cai putere!
Sau, intr-o alta ordine de idei, cel mai puternic Ford Mustang oferit vreodata de americanii de la Shelby este pe cale sa devina si mai puternic. Cum adica cat de puternic? Pai, sa vedem: la fel de puternic precum un Bugatti Veyron Super Sport!
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la New York de anul trecut, modelul Shelby 1000 si-a castigat numerosi adepti datorita celor 1.000 cai putere regasiti in compartimentul motor, situatie care i-a impins pe oficialii companiei americane de tuning sa pregateasca si o evolutie a impresionantului muscle car. Asadar, acestea fiind spuse, iata si rezultatul final.

Shelby 1000 S/C

Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul editiei de acest an a Salonului Auto de la New York, noul Shelby 1000 S/C ascunde de-aceasta data sub capota un propulsor V8 de 5.8 litri care, impreuna cu un compresor mecanic de patru litri, dar si alte bunatati de ordin tehnic, promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 1.200 cai putere - o valoarea cu care se mai poate lauda, de exemplu, si extremul supercar Bugatti Veyron Super Sport.

Shelby 1000 S/C

Spre deosebire de automobilul din Molsheim insa, impresionantul muscle car din Las Vegas se poate lauda doar cu prezenta unei transmisii manuale cu sase rapoarte, dar si a unui sistem de tractiune spate. De asemenea, nu lipsesc de pe lista cu specificatii tehnice nici suspensia ajustabila, dar nici sistemul de franare de inalta performanta.

Shelby 1000 S/C

In ceea ce priveste pretul, noul Shelby 1000 S/C va fi disponibil la vanzare in schimbul unei sume de 209.990 dolari, o suma cu 154.995 mai mare decat cea necesara achizitionarii unui exemplar Shelby GT500, automobil care se si regaseste de altfel la baza.

Distribuie pe Facebook
mai multe