Uite un BMW M3 E46 CS pentru care merita sa bagi mana adanc in buzunare

Uite un BMW M3 E46 CS pentru care merita sa bagi mana adanc in buzunare
  • Un BMW M3 E46 CS este de vanzare in cadrul unei licitatii
  • Masina a avut doar trei proprietari pana acum si 33.796 de kilometri in bord
  • Lista de optiuni include suspensie de competitie, jante forjate BBS, discuri de frana ventilate si perforate CSL sau aer conditionat automat
Distribuie pe Facebook

Un BMW M3 E46 Competition Package (CS) isi asteapta viitorul proprietar la licitatia organizata de casa de licitatii Silverstone Auctions.

Pentru unii doar o masina, pentru altii mai mult decat atat. Lansat in Octombrie 2000, BMW-ul E46 M3 este si in ziua de azi considerata una dintre cele mai bune masini pentru cei care iubesc sunetul motorului in 6 cilindri, natural aspirat, dezvoltat in anii de glorie ai constructorului german.

BMW M3 E46 CS

Masina venea din fabrica cu propulsorul de 3.2 litri S54, conectat la o transmisie manuala in 6 trepte, sau ca optiune, cu transmisia automata SMG in 6 rapoarte. Producatorul din Munchen a produs de-a lungul timpului 3 editii speciale ale M3-ului E46: GTR-ul, CSL-ul (Coupe Sport Lightweight) si ultimul dar nu cel din urma, Competition Package (CS).

Exemplarul care este acum de vanzare in cadrul licitatiei organizate de Silverstone Auctions este unul din cele 275 de M3-uri CS vandute in Marea Britanie, cu volan pe dreapta. Lista de optiuni include suspensie de competitie, jante forjate BBS pe 19 inchi, senzori de parcare, faruri xenon, TV Sat Nav, aer conditionat automat, CD player, caseta de directie cu raport mic CSL si discuri de frana ventilate si perforate CSL.

BMW M3 E46 CS

Exteriorul este finisat in culoarea Silver Gray, iar in interior gasim frana de mana si volanul imbracate in alcantara, detalii de aluminiu "Cube" si un buton CSL M Track Mode DSC pozitionat pe volan.

BMW M3 E46 CSBMW M3 E46 CS

Masina a avut doar 3 proprietari pana acum, iar bordul indica doar 33.796 de kilometri. Casa de licitatii estimeaza ca acest BMW M3 E46 CS din 2006 costa intre 29.000 si 34.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M3 E46 CS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2016