Un VW Passat cu motor W8 si kilometri putini e de vanzare in Germania

Un VW Passat cu motor W8 si kilometri putini e de vanzare in Germania
  • Un exclusivist VW Passat W8 e de vanzare in Germania
  • Automobul german are numai 94.000 kilometri la bord
  • Nota de plata se ridica la suma de 16.800 de euro
Distribuie pe Facebook

Cum arata si, mai important de-atat, cat costa masina cu pricina ramane sa aflam chiar din randurile, respectiv fotografiile urmatoare.

Lansat pe piata in cursul anului 1996, Passat-ul B5 este - fara doar si poate - unul dintre cele mai populare automobile din istoria celor de la Volkswagen.

Comercializat in milioane de unitati de-a lungul carierei sale, care a durat aproximativ un deceniu, modelul german de clasa medie poate fi intalnit in prezent la fiecare colt de strada.

Exemplarul din cazul de fata nu este insa unul oarecare, drept pentru care si pretul sau de vanzare depaseste cu mult asteptarile oricui.

VW Passat W8 de vanzareVW Passat W8 de vanzare

VW Passat W8 de vanzare

Vorbim, mai exact, despre 16.800 de euro, cel care plateste aceasta suma de bani urmand a primi un Volkswagen Passat cu exclusivista motorizare W8 de patru litri.

Livrare celor 275 de cai putere prezenti la datorie se face catre toate cele patru roti, dupa cum probabil iti amintesti de unul singur, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 6.5 secunde.

Iar vestile bune nu se opresc aici, modelul german de clasa medie oferind inclusiv o transmisie manuala cu sase rapoarte, plus numeroase dotari premium.

Demne de luat in seama sunt si detaliile legate de kilometraj, exemplarul din cazul de fata parcurand doar 94.000 de kilometri din 2002 si pana in prezent conform anuntului de vanzare.

Apoi, tot la capitolul "asa ceva nu vezi in fiecare zi" mai putem trece, de asemenea, si combinatia de culori, de o nuanta de bej bucurandu-se atat caroseria in patru usi, cat si interiorul imbracat partial in piele.

Una peste alta, vorbim despre o masina exclusivista, cu motorizare de top, echipamente pe masura si kilometri putin. Nici pretul nu dezamageste insa...

VW Passat W8 de vanzare

VW Passat W8 de vanzare

VW Passat W8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze VW Passat W8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2016