306 White HP: Mercedes SL500 by Razvan

306 White HP: Mercedes SL500 by Razvan
In tuning e ca in creatie: la inceput, umpli golul. Cand e golul umplut, il cizelezi. Si il tot cizelezi si gadili pana cand totul e perfect pe placul tau. Aceasta strategie a fost respectata intru totul si de Razvan, in cazul SL500-lui de fata.
Distribuie pe Facebook

Cand vine vorba de Mercedes e intotdeauna nevoie de finete. De aceea, echipa de la MBM si-a facut din nou, in acelasi mod inegalabil, aparitia in scena. Seria de modificari a inceput odata cu o schimbare radicala, chiar a doua zi de la achizitie - initial, masina era argintie, clasic desavarsit. Razvan a ales o nuanta de alb de la Porsche, pentru un efect "WOW!".

06 White HP: Mercedes SL500 by Razvan


In aceeasi idee, suspensia a fost modificata - garda la sol a fost lasata maxim de jos, iar spoilerele AMG originale au luat locul celor care initial erau pe masina.

06 White HP: Mercedes SL500 by Razvan



Apoi, Razvan a vrut alte "incaltari" pentru eroul sau pe patru roti. Daca le-ar vedea, chiar si Cenusareasa ar fi invidioasa pe jantele Hypnotic pe 20'' pe care le-a primit Mercedes SL-ul. Adica, 8,5j pe fata, cu anvelope Dunlop 245/30/20 si 10j pe spate, 285/25/20 Dunlop, poate si-ar fi dorit si ea, pe vremea ei. Suportul de numar din spate este de provenienta SUA, doar asa ar fi incaput numarul mai mic, de moto.

06 White HP: Mercedes SL500 by Razvan


De asemenea, la inceput - in urma cu un an si jumatate, la o zi dupa achizitie, masina fost complet desfacuta, iar aripile evazate. Cumva jantele trebuiau sa incapa, nu? Si inca nu am terminat. Pentru ca V8-ul sa se faca in mod inconfundabil remarcat, tevile de esapament au suferit modificari considerabile. Rezultatul? Suierator!

06 White HP: Mercedes SL500 by Razvan


Dupa cum se vede, Razvan e mare iubitor de masini frumos tunate. A investit peste 9000E in SL500, iar cat priveste planurile de viitor, are de gand sa treaca de la 306 CP la ... next level. Un Porsche Carrera se anunta a lua locul Mercedesului, dar nu asta ne starneste curiozitatea, ci ce va avea de gand cu el.

06 White HP: Mercedes SL500 by Razvan

Pana la urmatoarea intalnire cu Razvan si masinile, pasiunile si strategiile sale de tuning, ramanem cu povestea SL500-lui. Cat priveste suieratul V8-lui, fiecare este rugat ca in mod individual sa-si imagineze sunetul - de partea introductiva ne-am ocupat noi. Felicitari, Razvan!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes SL500 by Razvan
mai multe