Audi A5 transformat in S5. Ajuta-ne sa-i alegem jantele!

Audi A5 transformat in S5. Ajuta-ne sa-i alegem jantele!
Cei de la Kit Xenon au modificat un Audi A5 normal si l-au transformat, cel putin la exterior, intr-un S5 veritabil. Insa au ajuns intr-un impas si au nevoie de ajutorul tau: alege unul din seturile de jante disponibile si setul cu cele mai multe voturi va fi instalat pe masina!
Distribuie pe Facebook

Cei de la Kit Xenon au reusit sa modifice un Audi A5 transformandu-l intr-un S5. De fapt, doar la partea de styling exterior. Masina a primit o capota noua, bara fata si bara spate au fost schimbate, grila radiatorului este una S-Line pentru a-i face un facelift acestui A5.

Audi A5 transformat in S5. Ajuta-ne sa-i alegem jantele! Audi A5 transformat in S5. Ajuta-ne sa-i alegem jantele!

In plus, masina a mai primit niste faruri facelift de Audi, stopuri noi LCI si o evacuare dubla sport S-Line. Modificari putine, dar de efect, pentru cine iubeste un uppgrade de casa, nu unul aftermarket. Astfel, a iesit un Audi S5.

Audi A5 transformat in S5. Ajuta-ne sa-i alegem jantele!

Insa cel mai important element de styling exterior, jantele, au ramas in impas. Cei de la Kit Xenon nu stiu ce roti sa aleaga pentru acest Audi. Un lucru e cert: vor fi de 19 inch. Insa despre model, nu se stie inca: sa fie unul OEM, original de Audi, sau niste jante Kahn Design?

Audi A5 facelift


Iata mai jos care sunt variantele si, cu ajutorul tau, masina va primi un set de jante nou care sa se potriveasca cu exteriorul.

Sondaj

Ce jante ai vrea sa fie montate pe acest Audi?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi A5 transformat in S5. Ajuta-ne sa-i alegem jantele!
mai multe