Audi A6 by KYD: putere la superlativ

Audi A6 by KYD: putere la superlativ
KYD, cel care ne-a mai prezentat cateva proiecte de masini modificate, a mai finalizat o masina. E vorba de un Audi A6 cu motor 3.0 turbo, cu un aspect curat, cu modificari estetice de efect si multe imbunatatiri sub capota. Puterea totala este undeva peste 400 cp.
Distribuie pe Facebook

Primul pas in modificarea acestui Audi a fost schimbarea culorii. KYD a ales culoarea de la Porsche numita Riviera Blue. Au urmat jantele Vossen pe 20 inch, model Cv3 Concave Matte Graphite si un pachet complet S-Line, cu tot cu praguri. In partea din fata, masina a mai primit si o grila OEM de RS6 si un difuzor spate la fel, de pe sora mai puternica RS6.

Audi A6 by KYD

KYD nu si-a dorit modificari majore sau tipatoare pentru acest proiect, dorind sa pastreze masina cat mai "clean". In afara de noile piese mentionate mai sus, el a infoliat bandourile in folie 3M neagra si a montat un volan sportiv de TTS cu padele. Acolo unde nu se vede, sub masina, au fost montate suspensii S-Line magnetice, mai stabile si confortabile in acelasi timp.

Insa cele mai multe modificari au survenit sub capota. Primul pas a fost ridicarea puterii printr-o resoftare Stage 1 care a crescut puterea de la 285 cp la 385 cp. Fiind vorba de un motor cu o capacitate mare si supraalimentat, nu sunt imposibile astfel de cresteri majore numai din electronica.

Audi A6 by KYDAudi A6 by KYDAudi A6 by KYD

Evident, a urmat si Stage 2, insa inainte de acest pas major facut la Revo, au fost aduse inca cateva imbunatatiri. A fost schimbata evacuarea dubla cu catalizatoare de 200 de celule fiecare, cat-back custom si admisie USP motorsport. Dupa care, o vizita la Revo si rezultate noi de putere. Undeva peste 400 cp. Cu muuult peste 400 cp, dar sub 500, fara indoiala. Cu certitudine vom afla cand masina va fi masurata pe Dyno.

Audi A6 by KYD

Audi A6 by KYD

Cam asta este povestea masinii lui KYD. Un Audi special modificat pentru performanta, nu neaparat pentru aspect sau muzica. Masina a fost si la Worthersee 2013, fiind una dintre putinele masini autohtone care au reusit sa ajunga la cel mai mare festival auto dedicat marcii VAG din totdeauna. Bravo KYD pentru inca o masina interesanta si asteptam cu nerabdare proiectele viitoare!

Masina apare la minutul: 3:00

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Audi A6 by KYD
mai multe