Blue Lagoon: Golf III by Mihai

Blue Lagoon: Golf III by Mihai
Daca ar fi sa pleci pe o insula pustie, ce ai lua cu tine? Nu e o intrebare retorica, chiar asta am vrut sa stim de la Mihai, un pasionat de tuning din Piatra Neamt, iar raspunsul ... raspunsul cu singuranta il poate intui oricine - Golf III!
Distribuie pe Facebook

Mihai a inceput sa lucreze la masina acum aproximativ un an. Iar initiativa ... Ei bine, cand iti plac masinile e absolut imposibil sa te tii departe de tuning. Exact asta s-a intamplat si la Piatra Neamt, unde in doar doua luni Golful a devenit de nerecunoscut.

Blue Lagoon: Golf III by Mihai


Pentru inceput, Mihai a pus accentul pe partea de exterior. S-a optat pentru un bodykit NCT format din spoilere si praguri noi, kit xenon, faruri InPro, plus un set de stopuri Dectane cu LED. De asemenea, imaginea a fost completata si de un eleron custom, capota Bad Boy Look si grila MotorSport. La scurt timp si-au facut aparitia multasteptata suspensie sport reglabila (60X60) si un filtru de aer sport, dar lucrurile erau inca departe de a fi perfecte.

Blue Lagoon: Golf III by Mihai



Sunt lucruri pe care le poti prevedea si lucruri care te iau intotdeauna prin surprindere. De-a lungul timpului Golful si-a schimbat de patru ori (!!!) culoarea pana cand Mihai s-a hotarat sa apeleze la un airbrush total. Planuri in aceasta directie? Nedezvaluite, inca. Cert este ca la salonul de tuning din cadrul "Suceava Drift Show 2010" Golf III-ul lui Mihai a obtinut "Best Paint".

Blue Lagoon: Golf III by Mihai



Interiorul, momentan in plin proces de modificare, promite multe. Pana in prezent, Mihai a reusit sa bifeze de pe "To Do List" doar partea cu interiorul din piele de culoare albastra, in doua nuante. Restul surprizelor sunt pe drum, deci se preconizeaza o noua intalnire fulminanta cu Mihai si creatia sa.

Blue Lagoon: Golf III by Mihai

Daca ar fi sa o ia de la zero, Mihai s-ar orienta tot catre Volkswagen. "As merge pe aceeasi masina pentru ca se preteaza la tuning", spune el. Mai mult de atat, faptul ca Golf III-ul era intr-o forma standard cand l-a achizitionat nu a facut decat sa-l motiveze, iar Mihai promite sa revina cu proiecte mai mari. Felicitari!

Blue Lagoon: Golf III by Mihai

Credit foto: Catalin Oprea

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Blue Lagoon: Golf III by Mihai
mai multe