Blue Skies bring Tuning: VW Golf MK3 by ZAK

Blue Skies bring Tuning: VW Golf MK3 by ZAK
"Nu sunt fac VW, dar am devenit atasat de marca de cand am masina", spune Zak. Are si de ce! In fond, daca intr-un an a reusit sa schimbe look-ul MK3-ul de fata, cine stie ce surprize pregateste pentru 2011?
Distribuie pe Facebook

Din pura pasiune pentru masini, Zak s-a orientat catre tuning - "Indiferent ce masina as fi cumparat, tot acelasi tratament i-as fi oferit", recunoaste el.  Faptul ca pana la urma s-a oprit asupra unui MK3 nu poate decat sa bucure golfistii din comunitatea 4Tuning, deci petrecerea dureaza de mai bine de un an. 

Blue Skies bring Tuning: VW Golf MK3 by ZAK

Bineinteles, motiv de bucurie reprezinta fiecare modificare adusa masinii de-a lungul timpului. In primul rand, Zak a optat pentru o suspensie sport KW, dupa care, la scurt timp, a fost montata si evacuarea sport.  De atunci si pana astazi au aparut in scena si un set de jante BBS de 15'', plus alte mici modificari care fac diferenta in lumea masinilor ingrijite si tunate.

Blue Skies bring Tuning: VW Golf MK3 by ZAK

Pana in prezent Zak a fost nevoit sa schimbe doua motoare, in ambele cazuri fiind vorba de motive tehnice. "La un moment dat imi fierbea motorul, am schimbat tot traseul de racire si alte componente, dar tot nu ii dadeam de cap. Am renuntat si am dus masina la AutoGarage, unde a fost pusa pe picioare", explica el. . Iar MK3-ul nu a plecat de acolo fara un plus la cei 75 CP cu care venise din fabrica. Asta da petrecere reusita!

Blue Skies bring Tuning: VW Golf MK3 by ZAK

Daca ar fi sa se apuce de un nou proiect, de la zero, Zak ar opta pentru ceva cu tractiune spate. Momentan, insa, toate energia, atentia si grija se indreapta catre MK3-ul aflat sub "tutela" lui, deci sunt asteptate update-uri marete, pentru ca proiectul are potential. Felicitari, Zak!

Blue Skies bring Tuning: VW Golf MK3 by ZAK

Credit foto: Alex Ivan, Adrian Iordache

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze VW Golf MK3 by ZAK
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2010