BMW tunat de Alexart - Alien vs. Predator

BMW tunat de Alexart - Alien vs. Predator
Gata, am terminat in sfarsit numarul 2 de 4TuningRO. Cel putin asa credeam cu 5 minute inainte sa ne vina materialul urmator. Este vorba de ultima opera de arta pe masina, facuta de Alexart din Oradea - un paintjob complet. Nici nu se uscase bine vopseaua pe masina cand ne-au venit pozele cu BMW-ul in discutie.
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai complete painturi din Romania de pana acum de o deosebita acuratete. O suprafata ampla acoperita de o mana sigura. Detalii frumoase, efecte realizate cu pasiune. Nu putem decat sa fim incantati de priceperea artistului. Parerea unanima a fost ca, din pacate, acest paint in valoare de 3500 Euroi s-ar fi potrivit mult mai bine pe alta masina. Pacat ca nu s-a acordat un minimum de atentie alegerii jantelor. Din aceste motive efectul de ansamblu nu pare deosebit de reusit, dar nu uitati ca am apreciat realizarea paintului, nu efectul de ansamblu.

BMW tunat de Alexart - Alien vs. Predator

Tema aleasa: Alien vs. Predator in lupta pentru o brunetica neajutorata. Sau prea ajutata... Cine stie ? Cert este ca Alienu' s-a trezit pe capota, in flacari. Dar se pare ca are si un frate... in portbagaj. Sau cel putin acolo era, ca acum da sa iasa... Cafteala se continua pe portierele laterale. Apare si domnisoara in problema. Clar are bucurii la Alien... Ne pare rau pentru Predator, dar shit happens. Happy end.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW tunat de Alexart: Alien vs Predator
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2009