Chevrolet Corvette C6 402ci by Spa Racing Zone

Chevrolet Corvette C6 402ci by Spa Racing Zone
Cei de la Spa Racing Zone au reusit sa modifice un Corvette C6 imbunatatindu-i performanta. Acum masina se bucura de 550 cp si veleitati reale de Supercar. Insa scopul a fost obtinerea unui rezultat final de strada. Adica o masina ce poate fi condusa zilnic, dar ce poate face de rusine orice adversar, atunci cand e cazul.
Distribuie pe Facebook

La baza este un Chevrolet Corvette C6 de 430 cp, masina de baza a producatorului american. Insa datorita modificarilor, masina a juns sa aiba 550 de cp, cu mult chiar si peste varianta Z06, o varianta de fabrica, special creata pentru performanta.

Chevrolet Corvette ElspaCa de obicei, masina tare atrage fete frumoase...

Proiectul a fost facut in sperantea obtinerii unei masini stradale, de zi cu zi, dar cu valente de supercar. Cutia cu treapta 1-a permite masinii sa ajunga pana la 100 km/h, cuplul de 550nm obtinut de la doar 2000 rpm si cei 550cp fac din acest Corvette o masina foarte amuzant de condus. De parca oricum nu ar fi fost...

Chevrolet Corvette ElspaChevrolet Corvette Elspa

Chevrolet Corvette ElspaChevrolet Corvette Elspa

Dar care sunt modificarile primite? Exteriorul este acum de ZR1, widebody ZR1 custom, interior Alcantara: bord, usi, etc., suspensie corvette Z06 cu foi laminare din carbon, kit frane Corvette Z51, jante de corvette Z06 cu 345/35/r19 pe spate, transmisie Corvette Z06, Performance Package 550HP Callaway: stroker motor 402ci adica 6.5l, axa cu came, arcuri si tije supape titan, chiulase portate, serpisori si admisie sport, evacuare completa inox cu X-Pipe 76mm Kline Exhaust si soft custom Racing Code - 420 RWHP (la roata).

Chevrolet Corvette ElspaChevrolet Corvette ElspaChevrolet Corvette Elspa

Masina a participat la curse legale din intreaga tara si este una dintre cele mai performante concurente din cadrul campionatului national de drag-racing. Nu stim ce planuri de viitor are proprietarul acestei masini, insa putem doar spera la un plus si mai mare de putere. Ca pana la urma, atunci cand esti pasionat, nu prea iti mai vine sa te opresti...

Chevrolet Corvette Elspa

Chevrolet Corvette Elspa

Chevrolet Corvette Elspa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Chevrolet Corvette Elspa
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2013