Clean Tuning de Bacau: Volkswagen Bora by Eduard

Clean Tuning de Bacau: Volkswagen Bora by Eduard
Savin Eduard este proprietarul acestui VW Bora. Chiar daca la prima vedere masina nu spune multe, aceasta... canta multe. Mai precis, este o masina in principal facuta pentru sunet. Si secundar, este si modificata: si la exterior dar si la motor.
Distribuie pe Facebook

Acest Volkswagen Bora nu este deloc unul obisnuit. In primul rand, poti vedea modificarile de la exterior. Si daca incepem cu fata, ne dam seama ca masina a primit o capota care ii da imaginea unui "bad boy". In plus, bara fata este curata, fara bandou si fara grilele din jurul proiectoarelor - acestea au fost anulate.

Clean Tuning de Bacau: Volkswagen Bora by Eduard

Spoilerul fata si cel spate au primit cate o prelungire custom. Am fi vrut sa vedem si niste praguri la fel de custom, care sa uniformizeze tot bodykitul, insa cu siguranta acestea fac parte dintr-un plan viitor. In plus, Bora a mai primit un ajutor aerodinamic: un eleron fin pe capota portbagajului. Tot la exterior, mai putem enumera si farurile cu angel-eyes si lupa. Orice far cu lupa ne place! Nu de alta, dar are un scop estetic si unul practic, fara sa existe riscul de a orbi pe alti participanti la trafic in cazul unei instalatii cu xenon.

Clean Tuning de Bacau: Volkswagen Bora by Eduard

Ultima atingere de la exterior o reprezinta jantele. E vorba de un set de jante cu buza polishata, marca ASA. Latimea jantelor este de 9J si au un diametru de 17 inci, destul cat sa o faca mult mai fioroasa pe modesta Bora-Bora. Rotile sunt incaltate cu anvelope Goodyear Eagle F1.

Clean Tuning de Bacau: Volkswagen Bora by Eduard

Cum spuneam si mai sus, acest VW Bora este unul ceva mai indreptat spre car-audio, decat spre tuning exterior. Asta pentru ca exista un sistem complet Ground-Zero care a adjudecat mai multe premii in competitiile de sunet. O sa incepem cu unitatea centrala, care este un Alpine 9812 RB. De aici pleaca semnalul sonor catre doua subwoofere 30 SPL GZ, amplificate de statia Twister F2 500 ce produce 2x370 W. Un condensator GZ si difuzoarele toate Ground-Zero Titanium completeaza tabloul. Destul cat sa-l faca pe Eduard sa castige locul 1 la categoria Entry 4W la EMMA Romania 2010 Brasov si locul 2 la Best Audio in cadrul show-ului organizat de NSL la Piatra Neamt.

Clean Tuning de Bacau: Volkswagen Bora by Eduard

Si ca sa ajunga repede la competitiile de sunet, aceasta Bora a mai capatat si un mic ajutor sub capota. Este vorba de un soft de la TCM Turbo, care a crescut puterea originala de 90 de cp la 120 cp (motorul fiind unul 1.9 TDI). Si ca sa opreasca toti acesti cai inmultiti peste noapte, au fost montate si niste discuti de frana stantate de la ATE Power cu placute de frana Ferodo Racing.

Asadar, iata o masina din clubul Crazy Team Racers din Onesti. O masina destul de completa, cu tuning exterior, motor si car-audio. In plus, proprietarul nu vrea sa se opreasca aici: in viitor are de gand sa monteze o suspensie sport, un portbagaj shaved si un eleron de tip CSL. Succes si la cat mai multe modificari!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze VW Bora
mai multe