Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor
Cult Style inseamna traditie. Traditia inseamna fidelitate. Fidelitatea inseamna dragoste ... iar lista poate continua la nesfarsit. In Tuning, lucrurile stau mai simplu de atat: Golf 3 Cult Syle inseamna pasiune, dorinta si aplauze. Multe aplauze, pentru Tibor si initiativa sa.
Distribuie pe Facebook

Pasiunea sa pentru tuning are radacini indepartate. Originar din Sfantu Gheorghe, a devenit interesat de tuning prin '99, cand inca nu avea masina frumos parcata in garaj. Nu s-a limitat doar la "Hobby-ul meu este tuningul!" si a inceput sa viseze cu ochii deschisi - ce ar modifica  daca ar avea masina, cum ar arata, ce s-ar potrivi ... si tot asa.

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor



Pana in 2005. Atunci a achizitionat Golf 3-ul din Adjud si si-a vazut visul cu ochii, literalmente. De prea mult timp isi dorea un Golf GTI, cu trapa. Dupa doua saptamani de planuri, schite si puzzle-uri, a inceput partea cea mai grea. A dezmembrat intreaga masina cu gandul ca rezultatul ideilor sale va fi un Golf 3 unic in Romania. De reusit, a reusit. Aici aflati doar cum.

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor


Pentru inceput, a inlocuit suspensia cu una G.A.S Airride, suspensie pneumatica reglabila in interval de 14 cm. Motorul a ramas un 2.0 litri 8V cu 116 CP la baza, performantele fiind imbunatatite si de evacuarea Borla. Ca sa nu mai revenim asupra acestui fapt, trebuie sa stii ceva de la inceput: In afara de vopsit, Tibor a facut totul cu mana lui.

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor

Cat priveste caroserie, totul este "handmade". Spoilerul fata/spate este unicat in Romania, iar grila fata si grila cu sigla au suferit doar modificari minore. Farurile (clipesc cand nu esti atent, pe bune!) sunt originale Audi A6 cu lupa, semnalizarea fiind integrata in far. Arcadele fata au fost latite cu 15 mm, iar cele spate doar 10 mm. 

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor


Deschizatoarele de usa de la interior/ exterior sunt de Audi 100, usa din spate e cu totul fidela Clean Style, nuca de schimbator minge de golf, volan full piele VW Bora, plafonul negru si pedalele de Audi TT nu mai asteapta raspuns la intrebarea "Incotro e Cult Style?".

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor


Ma rog, nici culoarea mata Audi TT2 Papaya Orange nu te lasa rece. Adica, daca ti-e gandu' tot la un cocktail de vara poti rasfoi fara probleme albumul foto. Vei gasi cel putin cateva kilograme de portocale si o pofta de nestapanit de Cult Style.

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor


Pentru ca un cocktail de vara nu poate exista fara macar cateva acorduri relaxante, Tibor a "rezolvat" si acest aspect. Portbagajul Golf 3-ului a fost modificat, iar in partea stanga a fost integrat perfect amplificatorul.

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor


Desi nu s-ar zice, Golful e un adevarat magnet de gagici. De multe ori, Tibor l-a gasit in parcare "la cioace" cu diverse domnisoare. "Culoarea e de vina", zice el. Il credem pe cuvant si ii facem si o recomandare: Sa aduci toate fetele alea la 4TuningDays, sa nu planga celelalte masini!

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor

Cand vorbeste de planuri de viitor, Tibor - ktbstudio, cum il stiu prietenii de pe forum, se gandeste la kitul de compresor Eaton aflat in prezent in constructie, usa din spate modificata in stil U.S.A, bara fata/spate re-modificate, plus semnzalizatoare de Porsche 933 in bara fata. La interior este in plan retapitarea completa cu piele, o cotiera de Golf 4, bord de Golf 4 cu climatronic, plus un spatiu de motor in stil Clean. Asadar, se anunta un "refresh" de exceptie in sezonul urmator!

Cult Style Autohton: Golf 3 by Tibor



Suma totala investita in tuning - inestimabila. Niste cifre nu pot vorbi pentru rezultatul final. Pasiunea, consecventa, ambitia si bucuria de a tine in garaj o masina unica sunt, insa,  tot ce conteaza. Felicitari, Tibor!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Golf 3 by Tibor Kiss
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2009