Daewoo Matiz by Mareo: Cum sa-ti transformi Matiz-ul intr-o vedeta

Daewoo Matiz by Mareo: Cum sa-ti transformi Matiz-ul intr-o vedeta
Cine a avut de-a face cu un Daewoo Matiz stie foarte bine ca industria tuningului nu este deloc generoasa cu acest model. Happy-end-ul este insa posibil atunci cand imaginatia nu reprezinta o problema. Si avem si un exemplu care sa demonstreze acest lucru. Un exemplu chiar de la noi din tara!
Distribuie pe Facebook

Fiind unul dintre cele mai accesibile automobile ale momentului, modelul Daewoo Matiz poate fi intalnit la fiecare colt de strada si parcare. Majoritatea se afla intr-o stare deplorabila, fiind complet neingrijite si folosite exclusiv pentru deplasarea din punctul A in punctul B. Ce se intampla insa atunci cand Matiz-ul care te-a servit credincios in tot acest timp are nevoie de ajutorul tau pentru a supravietui, iar tuningul este una dintre pasiunile tale?

Daewoo Matiz by Mareo

Si uite asa, incet dar singur, ajungem la mica noastra povestioara. Mareo, un user respectabil al comunitatii 4Tuning, s-a aflat si el intr-o situatie similara in urma cu ceva timp, Matiz-ul sau trecand prin mai multe etape de "reimprospatare" de-a lungul ultimelor trei ani. Dar in cazul de fata nu vorbim de o reimprospatare stilistica. Nu, inainte de a primi look-ul actual, automobilul a fost desfacut bucata cu bucata, pentru o reconditionare ca la carte.

Odata ce aceasta operatiune s-a incheiat cu succes, a venit randul imaginatiei sa-si faca simtita prezenta. Cum industria tuningului nu este deloc generoasa cu acest model, Daewoo-ul Matiz detinut de Mareo a fost inzestrat cu spoilere fata si spate cu design custom. De asemenea, pragurile laterale au fost inlocuite, in timp ce aripile frontale si posterioare gazduiesc acum jante pe 16 inci.

Daewoo Matiz by MareoDaewoo Matiz by Mareo

Jante Allesio Monaco in dimensiunea 7.5x16 inci, incaltate cu pneuri Nankang NSII ce masoara 165/40 R16, mai exact. In plus, asa cum se poate observa si in aceste fotografii, suspensia custom cu arcuri de la TA-Technics joaca si ea un rol extrem de important atunci cand vine vorba de acele sentimente de admiratie pe care reuseste sa le trezeasca acest exemplar al "Micului Gigant".

Si asta nu e tot. Pe langa modificarile enumerate pana acum - modificari la care mai adaugam si farurile cu tenta fumurie, respectiv stopurile cu tenta rosie, Matiz-ul din cazul de fata ascunde cateva imbunatatiri si la nivel de interior, volanul sport Raid HP de 280 milimetri, nuca schimbatorului ce provine de la un exemplar Honda Civic Type-R, si accentele de material negru, cusut cu o ata de un rosu contrastant regasite la nivelul stalpilor, respectiv plafonului fiind dintre cele mai reprezentative.

Daewoo Matiz by MareoDaewoo Matiz by Mareo

Intr-o alta ordine de idei, Mareo conduce acum o vedeta. O vedeta pe patru roti, imbracata intr-o mantie candy red cu detalii finisate in negru lucios cu fulgi rosii, care a atras atentia si, totodata, a fost recompensata pentru frumusetea sa debordanta, cu un total de sapte premii, la toate cele cinci evenimente la care a participat pana acum.

Daewoo Matiz by Mareo - Prezentare lista modificari:

  • Exterior:

- spoilere fata si spate cu aspect custom;

- faruri cu tenta fumurie;

- stopuri cu tenta rosie;

  • Interior:

- volan sport Raid HP, cu circumferinta de 280 milimetri;
- nuca schimbatorul de viteze a la Honda Civic Type-R;

- stalpi si plafon imbracate in material negru cusut cu ata rosie;

  • Roti:

- jante Allesio Monaco in dimensiunea 7.5x16 inci;
- anvelope Nankang NSII in dimensiunea 165/40 R16;

  • Suspensie

- arcuri sport TA-Technics si amortizoare scurtate si intarite.

Mai multe fotografii cu Matiz-ul lui Mareo sunt disponibile la urmatoarea adresa.

Daewoo Matiz by Mareo

Daewoo Matiz by Mareo

Daewoo Matiz by Mareo

Credit Foto: MK - Mario Kareta Photography

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Daewoo Matiz by Mareo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2013