De astazi circula pe strazi Logan-ul Coupe! O masina K9

De astazi circula pe strazi Logan-ul Coupe! O masina K9
  • Echipa Auto K9 prezinta noua Dacia Logan Coupe
  • Modelul poate circula pe drumurile publice, 100% legal
  • Debutul oficial va avea loc maine, in cadrul SAB 2013
Distribuie pe Facebook

De baietii de la K9 s-a mai auzit. Si in caz ca nu stiti deja, e vorba de echipa unui service din Bucuresti care ofera ceva mai mult decat servicii complete de reparatii si intretinere. Pe langa tot ce ne trece prin cap cand spunem "service" primim din partea lor si surprize. Daca primul proiect a produs ceea ce stim noi ca e singurul Logan Cabrio, la cel de-al doilea rezultatul a fost sensibil mai aproape de definitia unei masini complet functionale: Logan Coupe.

Nu putini au fost cei ce au ramas cu senzatia ca aceste masini stau pe post de bibelou si arata bine din cand in cand, daca sunt scoase la vedere. Ce merita specificat e ca ambele Logan-uri au fost fabricate si modificate luand in calcul tot ce trebuie sa faca de fapt si de drept o masina. Inginerie pe bune, nu munca pe genunchi. Ca o mica picanterie, Cabrio a carat la un moment dat si zece oameni doar pentru a verifica structurile suplimentare menite sa intareasca noua caroserie. Dar asta e alta poveste.

Dacia Logan Coupe by K9

Dacia Logan Coupe by K9

Stirea de astazi cantareste sensibil mai mult. Logan Coupe K9 nu mai este un simplu proiect. Este o masina de strada cu acte in regula. Daca au fost necesare aproximativ doua luni pentru constructia ei, aproape de doua ori mai mult timp s-a folosit pentru a aduce masina in starea in care respecta toate reglementarile necesare ca ea sa primeasca omologare, carte de identitate, numere de inmatriculare si implicit, dreptul de a circula pe drumurile publice. 100% legal.

Dacia Logan Coupe by K9

Dacia Logan Coupe by K9

Si asta poate fi considerata o premiera pe la noi, cel putin pe segmentul modificarilor menite sa "produca" o caroserie inexistenta in oferta producatorului masinii de baza. Mai ales ca vorbim de o autohtona. Vorba baietilor de la K9, putea sa fie orice masina. Erau toate sansele ca procesul de modificare al unei alte masini sa fie mai rapid si mai ieftin. Dar un strop de ambitie si mandrie a pus in prim plan Logan-ul. Masina romaneasca. Iar acum, Logan Coupe, masina 100%... K9. Ea nu exista cu scop comercial. Nu se va produce in serie, nu se va pune la vanzare. Ea exista ca marturie a faptului ca se pot face foarte multe lucruri pentru o masina, fie si masina ta. Mai important, se pot face bine.

Dacia Logan Coupe by K9

Dacia Logan Coupe by K9

Daca doresti sa vezi produsul finit pe viu poti sa faci asta Duminica, 20 Octombrie, la SAB, unde echipa K9 va prezenta oficial Logan-ul Coupe in varianta de strada. Acum e masina, nu bibelou.

Pentru cei interesati de detalii suplimentare, un material ceva mai amplu despre drumul parcurs pentru a obtine acest rezultat, in curand. Drive test, detalii despre productie, modificari si multe alte modificari pentru a indeplini si mai multe standarde, pe scurt, detalii despre munca necesara ca acest Logan Coupe sa fie masina. Asadar, povestea continua.

Dacia Logan Coupe by K9

Dacia Logan Coupe by K9

Mai multe detalii despre echipa din spatele proiectului la www.autok9.ro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Dacia Logan Coupe by K9
mai multe