Golf 4 - Red Light District

Golf 4 - Red Light District
O recunosti pe strada asa cum recunosti un dinamovist intre stelisti. Mai ales ca e rosie. Atat de rosie, incat iti vine sa-i desenezi niste buline negre si s-o urci pe o frunza. Nu vorbim de o buburuza, ci de un Golf 4 atat de frumos si atat de rosu, incat ne-a fermecat.
Distribuie pe Facebook

Masina este a lui Mihai, un baiat din Bucuresti care a si modificat-o. In ziua de azi a devenit un fenomen de masa modificarea Golfurilor, fie la motor, fie la exterior. Masina aceasta, insa, se remarca printr-un styling decent si de efect, un styling "clean" cum ar zice americanii.

Golf 4 - Red Light District


Am zis sa incepem cu ceea ce nu se vede. La interior, Mihai nu a vrut deocamdata modificari, fiind o masina de zi cu zi. A schimbat doar culoarea ceasurilor de bord in alb, avand astfel un efect sportiv. Sistemul audio este intr-o permanenta schimbare. Subwooferul a fugit, la fel si amplificatorul DLS. A ramas, totusi, un head-unit Alpine motorizat. Nu de alta, dar asteapta noul sistem de SQ.

Golf 4 - Red Light District

La exterior, acolo de baza. Abia acum ne-am convins ca ii sta bine in rosu. Poate e de vina si spoilerul fata Rieger RS 4look care, impreuna cu pragurile laterale Rieger Infinity si cu prelungirea spate tot Rieger, dar R-RX, formeaza un tot unitar reusit si foarte de efect. Masina pare ca sta lipita de asfalt, pare ca nu poate fi destabilizata cu una cu doua. Chiar asa si este. Responsabil cu stabilitatea este un kit complet de suspensie Weitec ce a coborat masina cu circa 50 mm. 

Golf 4 - Red Light District

Nici jantele nu sunt mai prejos si completeaza aspectul agresiv si "racing" al masinii germane - Rh Av Prestige, nici mari, nici mici, de 19'' cu o latime de 8.5''. Acestea sunt incaltate cu anvelope 235/35/19. Ce altceva mai vedem la exterior? Parca cei de la VW nu faceau astfel de capote ... si nici nu fac. Prelungirea capotei este custom made, pentru a nu apela la celebrele pleoape care au devenit banale, facuta din tabla, nu din fibra de sticla. 

Golf 4 - Red Light District

Frumos culcata peste faruri si grila, da un aspect "sleepy" micului Golf. Daca tot am ajuns la faruri, nu am putea trece cu vederea farurile Hella Celis cu angel Eyes, o necesitate in ziua de azi in lumea tuningului. Sub spoilerul fata, o lamela gen DTM, speciala pentru spoilerul Rieger, te pune pe ganduri - ce motor se ascunde sub capota? Inca nu va spunem ...

Golf 4 - Red Light District

Ca sa terminam cu exteriorul, mai amintim elementele din spate - stopurile Hella Magic Colours, eleronul Je Design facut special pentru Rieger si tipsurile evacuarii ce poarta semnatura Borla.

Golf 4 - Red Light District

Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa ... Deocamdata. Ca urmeaza si mai multe modificari. Rigidizarea suspensiei si coborarea masinii inca putin, mici detalii optice exterioare si interioare si modificari majore pe partea de car-audio. De motor, nimic? 1.6, dar aici aspectul conteaza.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Golf 4 - Red Light District
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2009