Green is ON: VW PASSAT by Ervin

Green is ON: VW PASSAT by Ervin
Continuand traditia "dezamorsarii" miturilor despre tuning, am ajuns la o concluzie fericita: indiferent ce cale alegi, niciodata nu renunti la a tuna. Spre exemplu, trecerea lui Ervin de la doua la patru roti poate fi considerata una chiar fericita. Cum altfel s-ar mai fi putut admira in oglinda VW Passat-ul lui?
Distribuie pe Facebook

Bineinteles, cand a facut trecerea de la moto la masina nu a fost constrans decat de pericolul care, din nefericire, inca pandeste pe strazi. Dar sa nu ne abatem de la subiect. Ervin a luat Passat-ul de la un prieten, la schimb pentru motorul sau si o diferenta de bani. Cam asa arata masina cand a luat-o:

Green is ON: VW PASSAT by Ervin



Initial masina avea schimbate arcurile si telescoapele, iar pentru ca dintotdeauna a avut o pasiune pentru masinile tunate, Ervin a continuat cu modificarile.

Green is ON: VW PASSAT by Ervin



Convins ca un airbrush avea sa-i scoata masina din anonimat pentru totdeauna, a apelat chiar la designerul sau, RizzO. In doua zile partea cu pictatul a fost gata, iar in alte trei partea cu lacuitul si uscatul. Acum, majoritatea o sa ridice intrebarea "De ce?". Ei bine, exista o explicatie: Pe capota sunt trei straturi de lac, iar in spate si in lateral doua.

Green is ON: VW PASSAT by Ervin


Jantele originale de 15'' au fost schimbat cu unele de 17'', iar masina a primit anvelope Continental de 225/45/17 pe fata si 245/45/17 pe spate. Ervin a comandat, apoi, din Germania 4 distantiere si un set de faruri Angel Eyes cu LED, restul pieselor - stopuri cu LED si proiectoare pe LED de Audi S6, fiind comandate direct din Shop-ul 4Tuning.

Green is ON: VW PASSAT by Ervin


La rand au urmat Xenoanele, plus un eleron foarte discret. Insa la capitolul "detaliile fac diferenta" urmeaza si alte modificari: geamuri verzi - folie Llumar, kilometraj cu plasma in culoarea masinii, LED-uri in interior, semnalizari aripa si mp3 player Sony X-Plod, pentru o atmosfera "altfel".

Green is ON: VW PASSAT by Ervin


Ca planuri de viitor, Ervin intentioneaza sa achizitioneze un VW T5 mare la transportat si ... tunat! Lasand gluma la o parte, Ervin are nevoie de o masina care sa il ajute in afacerea sa, avand suficient spatiu de depozitare, dar pe care sa o si modifice dupa bunul plac. Acesta este si motivul pentru care VW Passat-ul este scos la vanzare - detaliile pot fi consultate AICI.

Green is ON: VW PASSAT by Ervin

In speranta ca urmatorul proprietar va aprecia la fel de mult rezultatul obtinut de Ervin, ii uram bafta cu urmatorul proiect, proiect pe care, de asemenea, asteptam sa-l imparta cu noi toti. Felicitari, Ervin!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VW PASSAT by Ervin
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2010