Apple Candy: Seat Leon by Teo

Apple Candy: Seat Leon by Teo
Vara aceasta tuningul are gust de .. Apple Candy! Cel putin cat il priveste pe Teo, fericitul proprietar al Seat Leon-ului de fata. In trei ani, de cand il are, masina a surprins in fiecare vara printr-o noua tinuta - galben, alb, portocaliu, iar acum ... Apple Candy. Adica, un tuning foarte ... lipicios. Odata ce-ai vazut masina, nu mai vrei sa pleci de langa ea.
Distribuie pe Facebook

Initial, cand a achizitionat masina - asta se intampla acum trei ani, lui Teo nu ii rasarise inca ideea de tuning. O conjunctura cel putin fericita l-a adus aproape de fenomen, iar "concurenta" cu prietenii l-a impins spre orizontul masinilor modificate.

Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo

E drept, dupa ce a fost luata decizia au urmat multe zile de research si documentare, Teo chiar a apelat la un prieten pentru un preview (virtual, bineinteles!) al bodykitului ce urma sa fie montat pe Leon.

Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo

Asadar, dupa ce a achizitionat bodykitul wide, s-a si apucat de modificat. Dar avea deja clar conturata in minte rezultatul final al proiectului, deci nu a fost greu. Mai dificil a fost cand, din motive tehnice, evazarile nu au putut fi realizate cum era in plan, plus alte mici detalii care il nemultumesc - doar cateodata! pe Teo. Realitatea din fata ochilor ii demonstreaza, insa, ca tot efortul a meritat. Privirile celor care vad pentru prima oara Leon-ul, de asemenea.

Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo

Masina a mai primit, printre altele, si un eleron, pleoape si o capota noua. Teo a renuntat la manerele de la usi, optand, de asemenea, si pentru o serie de alte mici modificari de caroserie si o prelungire pentru portbagaj. Creatie proprie, bineinteles. Ulterior au fost montate si suspensia GAS airride reglabila independent pe fiecare roata, o evacuare carbon, un set de stopuri Dectane pe LED, plus o pereche de jante pe 19''. Vopseaua? Candy Red.

Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo


La interior s-a urmarit aceeasi linie simpla si de efect. Fetele de usi sunt complet customizate, ca si plafonul de altfel - acesta are un DVD incorporat. Nu lipsesc nici alte mici modificari planuite strategic de Teo. Toate acestea intr-un decor ravnit de orice misca pe patru roti: piele, piele si iar piele.

Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo


Tot la interior si-a gasit loc si un sistem audio - 10 difuzoare Ground Zero, un subwoower JBL, un condensator, trei statii si un head unit Clarion. Pentru ca tuningul suna bine si in ritm de muzica, iar iesirile cu colegii din Bar Society trebuie "asezonate" cu un bass puternic.

Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo

Asta ca pentru toti cei care erau convinsi ca exista marci predestinate tuningului. Ei bine, nu exista. Ce exista, insa, este tuning pentru orice model de masina, indiferent de dotari initiale si putere. Iar Teo si al sau Seat nu doar au dezmintit mitul, dar au si ridicat tuningul la rang de arta. Arta pe patru roti. Pe viitor, daca ar fi sa o ia de la zero, Teo s-ar orienta tot catre un Seat Leon. Mai mult de atat, are gata si planul de design pentru el! Ce poate fi mai convingator de atat? Felicitari, Teo!

Credit foto: Catalin Oprea, Alex Ivan, Adrian Iordache

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Hot Apple Candy: Seat Leon by Teo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2010