Hunting Season is ON : VW Golf V by Alex

Hunting Season is ON  : VW Golf V by Alex
Cand esti toata ziua intr-o agitatie continua, simti nevoia de o oaza de liniste. Chiar si ... cand conduci. Cu acest gand a pornit "la drum" Alex, cand a hotarat ca Golf V-ul lui are nevoie de un nou look. Si nu orice look, ci unul misterios, dar in acelasi timp agresiv, clean si softisticat.
Distribuie pe Facebook

Corespondent la Constanta pentru o televiziune nationala si mandru membru al clubului East Side Dynamics, Alex - CT18NRG, cum il cunosc prietenii de pe forum, nu considera deloc intamplator faptul ca soarta i-a adus in cale un Golf V - o masina comoda, practica si cu putere relativ mica, lucru care (spera el la inceput!) urma sa-i potoleasca setea de alergat pe strazi.

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex

Pana sa ajunga la Golf a condus o Fabia, apoi un Polo Classic si o Toyota Celica. Initial, Alex isi indreptase atentia catre un MK4, dar diferenta foarte mica de pret l-a facut in aprilie 2009 fericit proprietar al Golf V-ului de fata.

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


Partea trista a povestii e ca a condus masina pentru prima oara abia la sfarsitul lui octombrie. In tot acest timp masina a stat in garaj, s-a lucrat la ea 25 de ore pe zi. Golf V-ul a primit un bodykit complet customizat - spoiler fata/spate, praguri, haion, eleron si capota, iar la scurt timp s-a renuntat la manerele de la usi.

The NRG Project Movie2



In total, masina a castigat 4 centrimetri latime si, cu ajutorul suspensiilor FK, a fost coborata cu cca 3 cm. In plus, pentru mai mult factor "vino'ncoa", Alex a optat pentru o evacuare Borla R32 look si stopuri aftermarket cu LED. De asemenea, Golf V-ul se poate lauda si cu doua seturi de LED-uri Lightstorm dedesubt si in spoilerul fata.

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


Singurele elemente care au scapat "neatinse" la partea de exterior sunt plafonul si oglinzile. De partea cu fibra s-a ocupat Teo de la Bar Society, din aprilie pana in iunie. Intre timp, Alex a gasit si o pereche de jante Wolfrace Wide Rimm 18''. Cu atatea saloane de tuning in fata, cum putea ramane tocmai Golf-ul "descaltat" ?

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


In iunie masina s-a intors la Constanta, pentru partea de tinichigerie. Echipa de la Sfera s-a ocupat de bodykit-ul custom. Ca si pentru Alex, a fost primul lor proiect de tuning care, intre noi fie vorba, a adus un rezultat neasteptat de impresionant. Sau impresionant de neasteptat? Nici nu mai conteaza, asteptarile au fost depasite!

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


Din ce ne-a marturisit, cu toate ca nu a participat activ la modificari, Alex a fost permanent alaturi de cei care au luat responsabilitatea de a transforma un Golf V banal intr-o masina care atrage toate privirile oriunde ar fi - si pe strada, si in parcare. Se bucura cand se finaliza o etapa, devenea agitat cand jumatate din munca era data jos din cauza unor linii imaginare care nu se potriveau si statea cu sufletul la gura inainte de fiecare etapa de Trial.

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


Un alt capitol care i-a dat lui Alex finantele peste cap a fost  vopsitul. Aprovizionarea a fost facuta de la Car Systems, insa abia cand a ajuns inapoi in atelier a inceput adevarata distractie. Intr-o zi era batuta in cuie combinatia alb-albastru, in urmatoarea rosu-negru ... La final, in al 13-lea ceas, s-a luat o hotarare: rosu-negru sa fie!

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


In total, au fost aplicate sase straturi de vopsea perlata. Alex e incantat de noul look al masinii sale - se bucura atat de laude, cat si de critica constructiva. In fond, CT18NRG a iesit din anonimat drept rezultat al unei pasiuni de neoprit si al unor echipe dedicate perfectiunii.

Hunting Season is ON  : Golf V by Alex


Initiativa lui Alex nu a ramas fara "repercursiuni" - daca dupa tinichigerie a ramas fara bani de tigari, vopseaua l-a lasat si fara cafele. Insa, cu toate saloanele de tuning programate deja, CINE ARE TIMP DE CAFELE?! La final, in afara de felicitarile pe care categoric le merita, ii uram mult spor la vanatoarea de cupe care s-a anuntat la 4TuningDays. Felicitari, Alex!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Golf V by Alex
mai multe