Iliescu Rat-Rod: cea mai tunata Dacie 1310 din Romania ne duce cu gandul la MAD MAX

Iliescu Rat-Rod: cea mai tunata Dacie 1310 din Romania ne duce cu gandul la MAD MAX
  • Poate fi cea mai modificata Dacie berlina
  • Nu stim ce motor se ascunde sub capota
  • Nimic nu mai pare sa fie in stare originala
Distribuie pe Facebook

Undeva in Iasi exista o Dacie 1310, Zambetul lui Iliescu, modificata in cel mai extrem mod posibil. Este o Dacie rat-rod de toata frumusetea, cu care nu ne-ar fi rusine sa ne plimbam prin cele mai selecte zone.

Un pasionat a realizat o Dacie 1310 exceptionala. A reusit sa transforme modelul Zambetul lui Iliescu, poate cel mai anost si neinteresant model de Berlina fabricat vreodata, intr-o capodopera care exprima prin fiecare element stilul Rat. Cu o fusta inferioara in partea din fata construita din placute vechi de inmatriculare, la fel cum a fost confectionat si eleronul, cu garda scazuta la sol si multe nituri care te duc cu gandul la Mad Max, aceasta Dacie a devenit, oficial, preferata noastra.

Rugina, desene din Angry Birds si un aspect total neingrijit, avem de toate. La fel si interiorul minimalist care defineste acest stil destul de nou, dar care a inceput sa prinda teren si pe meleagurile mioritice. Oricum, putem spune ca extrem de putine alte automobile de pe sosea reusesc sa atraga privirile mai zdravan ca aceasta masina. Si chiar daca rugina defineste cele mai multe Dacii vechi, in cazul acestui exemplar putem spune ca rugina face bine. Si arata bine! Ce parere ai despre masina?

Video: Stefan Cristian

Distribuie pe Facebook
mai multe