Low Rider Dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan

Low Rider Dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan
Daca cineva a fost macar o data in dubii ca o masina mica nu poate fi tunata la maximum, speram ca a revenit la ganduri mai bune. Ca de nu, este pasibil de un soc major. Bogdan a redefinit personalitatea unui Fiat Punto in asa masura incat ... bine, recunoastem: e cel mai premiat Punto din Romania!
Distribuie pe Facebook

La baza un timid Fiat Punto Sporting din 2003, motor 1,2l 16V, masina este astazi de nerecunoscut. De altfel, asta a fost si scopul pentru care Bogdan a achizitionat-o, Punto-uri modificate in Romania erau deloc spre FOARTE deloc acum 3 ani. A reusit ce si-a propus? A reusit, iar pe parcursul celor trei ani nu s-a oprit din cules cupe si premii.

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan


Mai intai, Bogdan a optat pentru o modificare drastica - LSD-uri, dupa care au urmat, pe rand, faruri clare cu Angel Eyes Dectane, un kit Xenon 6000:, stroboscoape, stopuri clare, oglinzi M-look FK, un set de jante Wolfrace Pro-Sprint 15'' negru mat cu red ring, completate de anvelope Goodyear Eagle F1 pentru un look clean desavarsit.

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan

Echipa de la UFO Customs i-a venit in ajutor cat priveste pastrarea liniei Clean, deci masina a primit capota badboy look, spoiler fata/spate customizate, plus praguri si un haion nou.


Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan


La interior, Bogdan s-a orientat catre detalii foarte specifice - scaune sport FK din piele, volan sport FK custom Fiat Badge, panouri de usi total modificate, stalpii fata reschitati pentru tweetere si ... renuntarea la bancheta spate in favoarea incintei de bass - din acelasi motiv s-a facut si trecerea de la jante pe 16'' la 15''. Acum, pregatiti-va pentru al doilea set de detalii specifice.

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan


Muzica se aude tare, Bogdan s-a asigurat de asta. Punto-ul a primit un Head-Unit JVC SH-1000, linie audio Digital Designs 148Db - record national CNCA Maxi 5000 open!, un set de difuzoare fata coaxiale DD CX 6.5 amplificate de un DD A4, doua subwoofere 15'' DD 3515 amplificate de un DD M3, o baterie PowerCell PC 4000 in spate si o a doua baterie PowerCell PC 3000 la motor. La toate acestea se adauga, bineinteles, un antifonaj complet cu pasta Brax.

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan

Un scurt sumar cu premiile obtinute de Bogdan cu al sau foarte fericit Fiat Punto:


Locul 2 SPL Challenge Super 15 Open  4Tuning Festival octombrie 2008

Locul 1 SPL Challenge Maxi 5000 Open  4Tuning Action & Sound Tibco 2009

Locul 1 CNCA Maxi 5000 Open  KOE Polus Cluj 2009

Top Car Of The Show  KOE Polus Cluj 2009

Top Car Of The Show  4Tuning Festival Baneasa 2009

Top Car Of The Show  4Tuning Time Ed.2 Pitesti 2009

Locul 2 SPL Race 18  Napoca Motor Days Cluj 2009

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan


O masina cu atatea premii si aprecieri la activ nu putea ramane stock nici cat priveste partea mai tehnica, desi cresterea performantelor este doar una simbolica. Dar nu conteaza, face bine moralului Fiat Punto-ului din CSR. O evacuare Novitec 4X76 mm si un chiptuning la Novitec i-au adus cativa CP in plus, pana la 95, mai exact.

Fiat Punto by Bogdan


Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan

Proiectul nu a fost unul simplu, iar de-a lungul timpului au fost alaturi de Bogdan - si la bine, si la rau!, cativa prieteni din Team CSR, pentru un rezultat de exceptie. 

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan


Pastrand aceeasi linie, Bogdan se gandeste deja la un set de Air Rides, interior restilizat, plus un upgrade la sistemul audio. De asemenea, nu este exclusa nici ideea unui proiect nou, de la zero - daca nu un VW Golf 4 sau 5, ceva euro-style sigur, dat fiind ca in acest moment Punto-ul este de vanzare.

Low Rider dezlantuit: Fiat Punto by Bogdan


Privind spre viitor, nu putem decat sa ne stapanim de pe acum curiozitatea. Experienta unui proiect reusit - Bubu Mobilul, cum e poreclit de prietenii lui Bogdan, nu e de lepadat, deci asteptam o a 2-a surpriza pe patru roti in viitorul apropiat, dupa cel mai premiat Fiat Punto din Romania. Felicitari, Bogdan! 

Foto: Raduku

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Fiat Punto by Bogdan
mai multe