Mad Show Car: VW Vento by Costel

Mad Show Car: VW Vento by Costel
Unora le place tuningul pe partea tehnica, altii se dau in vant dupa exterioare fabuloase si interioare profi, insa exista unii care combina, putin cate putin, toate aceste pasiuni - eventual pornind de la o masina mai "altfel", pana rezulta ceea avem in fata ochilor astazi. Ei bine, astea sunt doar cateva din ingredientele care dau farmec proiectului lui Costel.
Distribuie pe Facebook

Costel spune despre sine ca dintotdeauna a fost o persoana mai iesita din comun, deci nici de masina sa nu se putea trece cu vederea asa de usor. Evident, lucrurile nu au fost asa de la bun inceput. Cand l-a cumparat, Vento-ul era rosu ca focul si ... nici nu prea exista un plan concret cat priveste modificarile.

Mad Show Car: VW Vento by Costel

Asadar, daca tot e de loc din Suceava, l-a luat pe Fritz de la Fritz4Tuning si impreuna au pornit intr-o excursie initiatica la Cluj.  A analizat diverse tipuri,  exterioare, a comparat modele, rezultate si multe, multe alte aspecte - tuninghezii se regasesc intru totul aici, dupa care s-a apucat de treaba.

Mad Show Car: VW Vento by Costel


Mai intai au fost schimbate farurile. Costel a optat pentru un set de triple, apoi s-a renuntat la manere in favoarea actionarii din telecomanda. Vento-ul a primit la scurt timp si un eleron pe portbagaj si inca unul pe luneta, iar capota a fost complet customizata - au fost montate o grila noua, plus pleope. Bineinteles, din peisaj nu lipsesc nici LSD-urile.

Mad Show Car: VW Vento by Costel


Cand vine vorba de sportivitate, calitatea e factorul cheie. Masina a primit un kit de suspensie FK, scaune sport tot de la FK si alte mici detalii. "Vopseaua este una speciala, se schimba in functie de luminozitatea de afara", marturiseste Costel. Iar asta nu e totul: plafonul, capota si portbagajul au fost vopsite in negru mat.

Mad Show Car: VW Vento by Costel

Cat priveste partea tehnica, Costel se multumeste deocamdata cu un 1,8l si 100 CP - a optat doar pentru un filtru sport si, in completare, a scos catalizatorul. Interiorul, alt plan strategic - pentru o perfecta aromonie cromatica, intregul interior fost tapisat in culoarea masinii.

Mad Show Car: VW Vento by Costel

Masina, oricat de extravant s-ar prezenta, este o masina de zi cu zi. Costel intareste asta chiar prin faptul ca este oprit de 3-4 ori zilnic, cand o scoate pe strazi. Pe viitor, pe lista de modificari este un motor vr6, mici retusuri si - cine stie?, un viitor in industria Masinilor de Show. Felicitari, Costel!

Foto: Pavelescu Stefan

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze VW Vento by Costel
mai multe