Mazda 3 - One of a kind

Mazda 3 - One of a kind
O Mazda 3 din clubul de curse No Speed Limit. Dar nu orice Mazda ... Putini sunt cei care stiu ca aceasta masina a devenit unicat in urma tuningului facut de Catalin.
Distribuie pe Facebook
Da, ati citit bine - UNICAT! Nu mai exista o alta masian in lume cu astfel de body kit. Unul a fost facut si acesta este pe masina pe care urmeaza s-o prezentam. Asadar, tineti-va bine pentru o masina care merita toata atentia. Mazda 3, o surioara mai mica a celebrului RX8 pe care il tuneaza japonezii si nu numai, iata ca a devenit o masina atragatoare si foarte agresiva. Sa nu mai repetam unica, nu de alta, dar ne ia lumea la ochi ...

In primul rand, exteriorul este unul singur in tara, in lume, in galaxie. Este cel din poze. Ropho Tuning a facut un singur astfel de bodykit custom, special pentru aceasta masina. Bara fata, pragurile laterale, bara spate, eleronul si grila fata, toate sunt piele din fibra de sticla unicate. Nu numai ca lucrarea este executata foarte bine, in materie de finisaje si imbinari, dar piesele chiar se potrivesc. Poate cel mai de efect elemente este grila fata gaurita, ce parca aduce cu casca unui cavaler. Suparata si agresiva, Mazda noastra trebuie, insa, sa si fie incaltata cu ceva. 

Mazda 3 - One of a kind

Jantele pe 18'' AEZ Ultra sunt de efect, cu 5 spite cromate in doua culori. Acestea bat asfaltul prin intermediul anvelopelor Toyo Proxes 225/40/18. Tot la exterior ne-au sarit in ochi vinilurile de la Streamline. Iar ca tenta agresiva sa fie completa, un kit de suspensie Weitec coboara masina cu cativa centimetri. Numai bine ca sa si aduca un plus de estetica bodykitului, dar sa-l si protejeze de gropile pe care le stim cu totii. Evacuarea este de la YED, avand un scop mai mult estetic, decat unul practic, fiind foarte silentioasa.

Mazda 3 - One of a kind

Folia de pe geamuri este Llumar, gara oricand sa te protejeze de ochii indiscreti ai celor din jur. Iar daca pe timp de noapte ti se pare ca tot ce am enumerat pana acum nu ar fi suficient ca sa intoarca destule priviri, proprietarul a mai montat si un kit de neoane albastre Lampa, 5 la numar - sub pragurile laterale, sub spoilere si unul sub grila care lumineaza orificiile "cavalerului".

Mazda 3 - One of a kind

Despre motor, avem putin de spus, dar avem ... Este 1,6 TDI de 110 cp initial, urcat acum cu ajutorul unui Unichip si al unui filtru de aer Green de 147 cp. Insa despre interior avem ceva mai mult: ne-au sarit in ochi ceasurile de pe consola stanga a masinii, in dreptul soferului. Un turometru cu shift-light ajuta la schimbatul vitezelor. Cele doua ceasuri de pe stalp arata presiunea uleiului si temperatura acestuia. Tot la interior exista un set de neoane albastre, numai bune sa redea ambianta romantica pe timp de noapte.

Mazda 3 - One of a kind

Dar pentru asta trebuie si ceva muzica, nu? Un subwoofer JBL GT4 SErier si un amplificator tot JBL se ocupa de frecventele joase, in timp ce boxele si Head-Unitul sunt cele japoneze, de fabrica. Si in caz ca uita cineva drumul spre casa, serviciu sau discoteca, nu lipseste nici navigatia  - un PDA Asus ne arata strazile capitalei.

Mazda 3 - One of a kind

O Mazda de efect, transformata radical. Paote ca multi nu ar mai recunoaste aceasta masina sub infatisarea actuala, avand in vedere ca numai seamana deloc cu varianta stock. Dar despre cum arata si ce impresie lasa, o sa va lasam pe voi sa judecati. Insa faptul ca se fac si la noi bodykituri unicate, care necesita foarte multe ore de munca pentru o singura masina, inseamna mult. 

Mazda 3 - One of a kind

Si daca nici acest lucru nu merit aputin respect, inseamna ca inca nu am aflat ce inseamna tuning si styling adevarat. Iar daca se intampla sa o vedeti pe strada sau la vreun tuning-show, uitati-va atent. Este o masina UNICAT! Na, ca iar am spus-o ...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mazda 3 - One of a kind
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2009