Mercedes S600 by MBM

Mercedes S600 by MBM
Am asteptat cu totii Mercedesul S600 modificat la MBM Tuning. Dupa multe nopti nedormite, baietii l-au scos la lumina. Frumos, frumos, dar parca e si mai frumos cu patru gratii feminine care ne prezinta kitul exterior. Si ce exterioare pe fetele noastre! Numai una si una! Nu putem trece mai departe fara sa vi le prezentam.
Distribuie pe Facebook

Andreea Spataru a fost Miss Playboy in 2005 si a aparut de doua ori pe coperta revistei amintite.  Raluca Arnaut e un fotomodel tot mai apreciat. Nicoleta Macarencu este Miss Bikini Romania 2007 si a prins pana acum o coperta Playboy. Paula Milea a castigat titlul de Miss Turism Romania 2007. E suficient?

Mercedes S600 by MBM

Alaturi de fete, S-ul a semanat cu un Hugh Heffner in halat alb. Ca orice masina modificata la MBM Tuning, si acest Mercedes este rezultatul muncii unei echipe. Unii au pierdut pariuri incercand sa ghiceasca modelul care se ascunde sub kitul exterior. Multi banuiau, dar nu le venea sa creada ... Sa iei o limuzina din clasa business si s-o transformi intr-o sportiva agresiva e chiar o provocare. Cei de la MBM au trecut-o cu brio, ca de fiecare data.

Mercedes S600 by MBM

Kitul exterior este Asma Eagle One si contine bara fata si grila, capota fata, pragurile, aripile fata si bara spate. Datorita imaginii sale deosebite, S-ul a fost poreclit "Phantom". Fantoma e insa reala si se-arata tuturor! Dar nimeni nu se sperie, toti se bucura cand dau  ochii cu ea.

Mercedes S600 by MBM

Aspectul e completat de farurile modificate cu interior negru, oglinzile cromate si prizele de aer de pe capota si aripile fata (custom made). Pe portbagaj se afla un mic eleron Brabus. Poate fi de mare ajutor, daca tinem cont de viteza maxima afisata pe ecranul consolei digitale Brabus: 360 km/h! Maine-poimaine se intrece cu Veyronu` ! Masina a fost la baza un S600 V12 B Turbo, care avea 517 CP stock. Echipa MBM nu s-a multumit cu atat, era de asteptat ... L-au "urcat" paan la 647 CP.

Mercedes S600 by MBM

Evacuarile sunt de mare efect. Le auzi, le vezi si ca senzatia sa fie completa, simti suflul puternic al gazelor care ies pe tobe. Admisia lucreaza mai bine datorita filtrului sport. Evacuarea are si catalizator sport cu clapete care se deschid la presiune maxima pe turbo. S-ul vine cu suspensie penumatica din fabrica. A fost, insa, modificata, ca sa poti cobori masina la maxim.

Mercedes S600 by MBM

"Phantom" are stil, nu gluma! O spun si jantele Makavelli de 22'', realizate special pentru aceasta masina. Sunt "incaltate" in cauciucuri de 10,22 pe fata si 12,22 pe spate.

Mercedes S600 by MBM

Caracterul sportiv domina masina la exterior, de la grila fata, impunatoare, pana la prizele agresive prezente pe aripile din spate, care in combinatie cu anvelopele late dau impresia unui bolid gata oricand de lupta.Bobby de la MBM ne-a aratat simplu ce inseamna jante mari si JANTE MARI, FRATE!

Mercedes S600 by MBM

A pus o janta mare de 19 inci langa roata de 22 a S-ului. Corectez ... A pus-o IN roata de 22 a S-ului. Asa s-a nascut un nou proverb pentru folcloru' tuningului: "Jante mare inghite janta mica". S-ul de la MBM e probabil una dintre putinele limuzine in care poti sa bei o cupa de sampanie in timp ce te intreci cu un Lamborghini. Si n-ai cum sa te plictisesti in masina asta. Are monitoare si boxe din belsug. Poti sa asculti Bach la o plimbare boema sau sa muti repede pe Tupac, cand te provoaca vreun coupe la stop. 

Mercedes S600 by MBM

Sistemul multimedia e dotat cu "toate cele" chiar din fabrica: 14 boxe cu 600 W la dispozitie, un subwoofer, un headunit mp3/dvd/divx si trei monitoare LCD, unul in consola centrala si alte doua in tetiere. Masina e gata si ne-a dat gata. Dar nu mai mult ca fetele, care n-au mai vrut sa plece decat la volanul celui mai stilat S600 din Romania. Totusi, era doar un volan si ele erau patru. Cum sa impaci atatea femei frumoase? 

Mercedes S600 by MBM

In atelierul MBM sunt destule masini care l-ar face si pe Xzibit sa se ascunda rusinat in garaj alaturi de "plimbarile" lui. Au avut nimfele de unde alege. Asa ca S-ul a ramas la noi. Si noi incantati de el. Da' parca si noua si lui Mister 600 ne era dor de fete...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes S600 by MBM
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2009